- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
-
GAMEPOD.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
annyit tudok hozzátenni a srácok segítéséghez, hogy az előre definiált listában lévő frekvenciák lehet már nem valósak. Úgy értem, az utóbbi évben változtak frekvenciák és nem biztos, hogy ez bekerült a tvheadendbe. Érdemes megnézni a mindigtv oldalán lévő aktuális táblázatot (eleve már 5 mux van, persze kódolt többségében). És az alapján kézzel felvenni őket. A network discovery-t kapcsold ki, különben az ország minden frekvenciáját felveszi és csak kavart okoz.
Úgy tapasztaltam, hogy valamiért csak aktív usb hub-ot használva volt megbízható a tvtuner openelec rendszer alól. Ezt indokolatlannak érzem, mert nem fogyaszt olyan sokat egy tuner, de gyakorlatban újraindításá után gyakran nem tudta inicializálni aktív hub nélkül.
Ha a tvheadend is az openelec-en fut, akkor étrelemszerűen a 127.0.0.1 címen éri el a kliens, azaz saját magán. A felhasználó beállítása is elég értelmeszerű
Amit tvheadend-en megadsz, azzal a felhasználóval éri el a client rész.
(#18794) arnd
Egyébént korábban más írta, hogy nem tudja a jeszót. Emlékeim szerint alapból jelszó nélkül elérhető volt a webes felület. A kliens viszont úgy láttam csak akkor tudott kapcsolódni, ha hoztam létre külön felhasználót a webesen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest