Hirdetés
Aktív témák
-
J97
tag
Bocs a nyelvhelyességi hiábkért de már elég fáradt vook!. Az én is így jártamnál nem ''?'' akart lenni
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
J97
tag
válasz -=Lord Tom=- #29 üzenetére
Szia! Én is így jártam ? Miféle hypermárketből ? Tán nem TESCO ? Engem nem érdekel ráborítom az asztalt a vevőpultosokra ha nem cserélik ki, miaz, h 3 nap gar? A Trust oldalán egyértelműen és világosan le van írva, minden termékre 2 év garanciát vállalnak, én beérem egy évvel is csak cseréljék ki. Mellesleg utaznom kell érte 50km et. Meg mégis csak majd 6k volt.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz dr_karcsika #33 üzenetére
Azt mondták 3 nap gari van rá, és nem volt hozzá garijegy, bár lehet hogy ez csak itt a teszkóban van így, de egy mocsadékság
-
p a s s e r
őstag
lehet, amikor válaszoltam, még nem mondta a srác, hogy mennyit szán rá. kétszer is lett szerkesztve az inditó hsz...
üdv.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
dr_karcsika
tag
válasz -=Lord Tom=- #29 üzenetére
Bocsi, a te hsz-od nem vettem tegnap észre.
3 nap garival?? az meg hogy? Erre is jár a kötelező 1 év. nem? -
KoVee84
senior tag
válasz dr_karcsika #21 üzenetére
A Trust csinálhat bármit az akkor is csak Trust marad...
Nekem 3 évig volt 3.0ás MSem, Imádtam csak alkopott a bal mikrokapcsolója...
MS 6000 naon jó,de ha játékra is kell akkor felejtsd el a wirelesst! -
-=Lord Tom=-
senior tag
Nekem volt egy mi-6500x-es trust lézeres egerem, 3 nap garival egy hipermarketből, és két hétig bírta, plusz a gyors rángatásnál tévesztett is...
-
dr_karcsika
tag
Nem kapok választ?
-
KoVee84
senior tag
MS jó választás volt, amúgy meg mx518 RuleZZZ
-
dr_karcsika
tag
Sziasztok!
a trust-el amit a topicnyitó az első hsz-ban ír azzal mi bajotok?
csak mert nekem szimpi főleg 5000 ft-ért, a MS pedig 5600 szóval kíváncsi lennék melyik miért és melyik mért nem
Meg pl az MS egérnek van az ugyan ilyen 6000 laser változata wireless verzióban. az egyébként semmi másban nem különbözik?
üdv. köszi -
Rover623
félisten
-nekem nem kell suly. Legyen profin beállitva, ne én pakoljak már bele kis bogyokat szánalmas.
Az utolsó szavacskán van a lényeg...
Ne is haragudj, de mintha a versenyautók hangolható felfüggesztését fikáznád...
Szerintem is jó neked a lovasszekér...két merev tengely: masszív, teherbíró, egyszerű, nem romlik el, sokáig tart...
P.S.:
Természetesen a te választásod, használd egészséggel...primus inter pares
-
GAlli
tag
sztem mx310 megin , nagyon jo eger az , esetleg tobb penzbol mx518 (javasolnam inkabb az mx510 et de mar sehol nembirtam venni mostanaban)
mod: most latom mar megvetted
[Szerkesztve] -
SCD101
csendes tag
na amikromár vettem végre vezetékes 6000 et akkro irtok, mondjuk ebben az árban senki sem irt.
Miért ez az ár ? mert én nyuzom a gépet ;) hamar hal.
Mi a bajom a gamer egerekkel ?
-nekem nem kell suly. Legyen profin beállitva, ne én pakoljak már bele kis bogyokat szánalmas.
-nem kell nekem fegyverváltogatás. se extra funkciok, mert az csak gondot okoz.
-nem fizetek azért pluszs pénzt mert wireless.... billentyüzetem egyben hub is. Legyen már elég nekem az a 3méter.... oks ?
Amugy szerintem jot vettem volt vagy 4700 .... és elég pontos.
Bár az a 9000+fa amit utoljára emlitetteket, az hüüüüüüüüüü nah ha azt elöbb látom lehet olyanom lenne most.
-Scoobydooobyyyydooooo
-
gorlin
őstag
Razer PRO V 1.6 egér
Hétgombos egér kizárólag professzionális grafikusoknak és autoCAD felhasználóknak. 1600dpi felbontás, 16bit sávszélesség. 15G gyorsulás. Menet közben állítható érzékenykenység, 6500fps. 90gr, fehér színben.
ára: 9.900 Ft + áfa.
A pixelnél van ,szerintem ez lehet a legjobb választás neked. -
4nick8
őstag
www.razerpro.com
-
KriszBoy
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #12 üzenetére
+0
Látom neked is feltűnt.. :p
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz -=Lord Tom=- #10 üzenetére
Valóban nem a megjelölt árkategória...de nem is gyatrább annál...
Ha már vesz vmit az ember, az legyen jó...egy ilyen micét nem 1-2 hónapra vesz az ember...
Ráadásul munkaeszköz...beruházás, elszámolás, ÁFA-csalás, miegymás...
P.S.:
Amúgy meg vegyen ilyet:[link]...persze ez mellé is kell egy egér, de ilyet tutira nem használnak a gamerek, tehát tökéletesen elhatárolódhat tőlük: csak ránéz vki az asztalára és máris látja, grafikussal van dolga...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
Rover623
félisten
...grafikához nem játékhoz !
NEM JÁTÉKHOZ !
ÉS rohadtul unalmas, hogy minden egér játékhoz....
LOL
Látszik hogy grafikus vagy és nem informatikus (bár az utóbbi időben mintha az előbbieknek nem ártana konyítani az utóbbiak dolgaihoz is egy kicsit)...
Játék...fúj...undorító, lealacsonyító vmi...leírni is csak kesztyűben szabad és utána fertőtleníteni kell a billentyűzetet...
Ha vmi csak játékra jó, akkor az szar, gagyi, hulladék...ugye?
Hát elárulok neked vmit...a PC-s világban a CAD/CAM/CAE alkalmazások után/mellett a játékok támasztják a legmagasabb minőségi és teljesítménybeli követelményeket a gépek/perifériák felé...
Egy irodai munkára alkalmas gépet max. passziánszra lehet használni...egy kiadványszerkesztésre tökéletes 25ms-os LCD monitort az összes FPS játékos leköpne...hiába van akármilyen színtérre tökéletesen bekalibrálva...
A témánál maradva: ha egy egér megfelel a játékosoknak (gyors, precíz, kézreálló, bírja a strapát napi sok-sok órán keresztül), akkor egy csóri grafikusnak is meg fog felelni...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
tuskooo
addikt
válasz p a s s e r #5 üzenetére
Te se olvastad végig az első hsz-t
-
p a s s e r
őstag
én egy razer copperheadet javasolnék egy szintén razer exactmat táblával. remekül használható az egér és a pad (annak is a controll oldala) együtt.
grafikára is. nekem remekül bevált. a kettô együtt 25 áfával.
üdv!beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem lett volna egyszerübb itt megkérdezni? (a kérdés költői, nem kell rá válaszolni)
Milyen egeret válasszak? help! [link]Feel Good Inc.
-
SCD101
csendes tag
köszi ;)
Na szoval, akkor veszek lasert microtol
de szerintem adtm egy jo prohardware cikk ötletet ;)Scoobydooobyyyydooooo
-
dr_karcsika
tag
up a gyászoló kolegának
-
SCD101
csendes tag
Kellene nekem egy egerentyü. Mx310 em megdöglött Szegényke éjjel nappal használva volt, de ez totál halott.
Kellene nekem egy egér.
Lényeg:
Nagyon pontos legyen. ( 800dpi minimu,, lézer elönyben)
Kinézetre is szerenték adni, de ez nem annyira fontos (csakhogy grafikus volnék.. értitek szakmai ártalom)
NE LEGYEN VEZETÉK NÉLKÜLi ! Ez nagyon fontos. Nállam azok nagyn meghalnak, és napi 12-16 ora munka közben nem fogok 1 orát bambulni, akksitöltés miatt....
És ne 10-20 ezer legyen.
Tehát találtam:
Saitek gaming mouse ugyanaz mint Trust 1600 dpi optikai (800 az alap)http://www.cybergames.hu/cikkek/20051214/orvvadasz_a_trust_szineiben
aztán van a microsoft laser mouse 6000 1000dpi laser
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=953&p=2
Vagy microsoft comfort mouse 3000 ? 1000dpi optikai
Az egyik 5ezer a másik 5500
DE ÉRDEKELNE HOGY MI VAN MÉG ?!?!?!?!?
7-8 ezerig
NEM JÁTÉKHOZ !
ötlet ?
SOS !
Esetleg mx310 ujra ?
Most egy a4tech gagyimouse om van, ami néha elmászik. kb 8 orája nincs normális egerem (akkor történt az elhalálozás) és már minden bajom van.
ÉS rohadtul unalmas, hogy minden egér játékhoz.... szoval tényleg, egy igényes preciz egér kellene nekem.
Én holnap elindulok dél táján, és ha addig nincs ötletetek, akkor lasermouse 6000 a lord nál, ami 3 sarokra van kb....
Ahol keresgéltem, és ahol adhattok esetleg ötletet is: depo.hu argep.hu persze az árakat google segitségével leginkább ;)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Scoobydooobyyyydooooo
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest