Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz hunspikey #49735 üzenetére
Az első linken lévőt? Azt most olvastam először és végre benne volt az, amire vártam: a HDMI speckó alapján való gondolkodás. Korábban elhangzott az is, hogy nincs hibajavítás: dehogy nincs. Ami a lényeg: egy pixel vagy olyan, mint az eredeti, vagy hibás. Azaz kábel okozhat kimaradó, vagy méginkább világító pixeleket, de más változást nem tud előidézni a forráshoz képest. Ha van hibás pixel, akkor pedig a kábel rossz, cserélni kell. Képminőség (és ugyanígy hangminőség) változáshoz nincs köze a kábelnek, nem lehet, nem ad rá lehetőséget a HDMI szabvány. Qu.e.d.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz hunspikey #49735 üzenetére
Nem akarok én meggyőzni senkit. Az információ ott van, akit érdekel, az elolvassa aztán vagy megérti és elfogadja a következtetést, vagy nem. Szerintem egyébként műszakilag is érdekes, hogy milyen módszerrel próbáltak objektív tesztet csinálni.
Egyébként én is Ká-Csa kábelt használok, de csak azért,mert nekik volt szerelhető és ezzel ki tudtam cserélni a korábban a falba behúzott s-video kábelt. Valószínűleg már ott megbukik a rendszerem, hogy magam krimpeltem a HDMI csatlakozókat...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest