Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoca_D

    tag

    Először is köszönöm a sok hozzászólást. Inkább nem konkrét hozzászólásokra válaszolok (mert sok volt és hasonlóak), hanem megpróbálom összefoglalni.
    Elsősorban a kábelTV: Sajnos apám Szabadkán lakik, azaz Szerbiában. Na, ott még nem egészen úgy működik a (kiváltságos egyetlen) szolgáltató, hogy ha gyenge a jel, akkor majd megjavítja. Igazából a jellel talán nincs is akkora gond, de időnként pár adónak egyszerűen sz@r a képe, miközben a többi tökéletes, majd 2 óra múlva (vagy 2 nap múlva) helyreáll az is.
    Mindenesetre amit lehet megteszem, hogy legalább nálunk az elosztások és hosszú kábelek veszteségét helyrehozzam.
    Ezen kívül van egy DigiTV előfizetés is, de azon sajnos épp a sportklub hiányzik (és ha van, akkor sem ugyanazt adja, mint az ottani kábeles SK). Van ezen a téren több lehetőség is, de ebbe nem mennék bele. Ezt a részt majd megoldom.
    Ha mégis a plazmára esne a választás, akkor mindenképp hasonló beállítások mellett hagynám ott, mint amit junkpod leírt. Ez az egyetlen lehetőség szerintem, hogy elodázzam a beégést.
    A következő napokban tesztelem az ismerőseimnél az LCD-t teniszmeccs közben. :) Az igazi 100Hz-es LCD-knél állítólag sokat javult a mozgás követése. Azzal különben nem értek egyet, hogy tenisznél az egész kép gyorsan mozog, mert épp ez az a sportközvetítés, ahol csak a labda mozog (nagyon gyorsan), a teljes kép pedig alig.
    Árban azért szerintem túlzás, hogy ekkora különbség lenne, mint amit junkpod írt. Az LK530 a tesztek alapján nem teljesen gagyi, és árban igencsak kedvező.

Új hozzászólás Aktív témák