Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    Kicsit talán rendhagyó kérdésem lesz, de bízom benne, hogy kapok választ.

    Két model között gondolkodok, amiből jó eséllyel egy lesz, addig fogok gondolkodni.
    - 65ST50
    - 55ST60

    100 e Ft van a két készülék között és 10 col. Amit tudok, hogy az elsőből már csak jó eséllyel bemutató darabot tudnék kifogni.

    Kell a 65-ös méret, ebben biztos vagyok, de nem mindenáron. Elolvastam az 55VT60-as tesztet és bár ne tettem volna. :) Aztán megnéztem, hogy mennyibe kerül egy 65VT60 és leszédültem a székről. Nem racionális vétel még szerintem, de meglátásotok szerint lesz ez valamikor 700-750 e Ft-os árban kapható?

    Mindig is úgy gondoltam, hogy TV-t több évre előre vesz az ember, de most szakítanék a hagyománnyal. Ha a cél egy 65VT60, akkor átmenetileg, 1 évre milyen készüléket ajánlanátok, ami még valamilyen szinten tartja az árát is és ha eladásra kerülne sor, akkor nem buknék rajta sokat? Úgy vettem észre, hogy a topik lakók ismerik valamennyire a Panasonic árazási stratégiáját, legalábbis ami az új modellek áresését illeti. Gondolom ez magával rántja a másodlagos piaci árakat is.

    Melyik készülék az értékállóbb szerintetek? Hülye kérdés tudom, de be kell vennem ezt is a képletbe, ha tervezem a TV cseréjét a közeljövőben.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák