Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz kovadika #31431 üzenetére

    Más a logikánk akkor. :) De amúgy tudom miről beszélsz..pár hete volt nálam egy galaxy s2 és egy razr i teló (+a saját htc-m) ,külön-külön mindegyiknek szép kijelzője van,de ha egymás mellett van a 3,akkor egyértelműen a razr nyer,az más kérdés,hogy én ezért egy forinttal nem vagyok hajlandó többet fizetni,mert használat közben - úgy hogy nincs mellette a másik- nem feltűnő.

    Ugyan ez a helyzet a mostani tv-knél.: ST50-et vettél,de nem tűnik jobbnak az UT-nél -otthoni környezetben,sötétben- ..szóval ha valaki az éjszaka alatt gyorsan kicserélné a panelt egy UT-re, fel se tűnne. ;] Vagyis csak azért fizetsz, hogy meglegyen a "tudat",hogy az egyik legjobb ár/érték arányú tv-t vetted...(most abba ne menjünk bele,hogy több csatlakozód van+nem tükröződik annyira..)

    Saját példám amit már leírtam egy párszor.: Haverom ajándékba kapott a Samsungtól egy 37"-os ES6100-es ledet,és úgy,hogy nem is volt mellette az X10-esem,úgy is lehetett látni, hogy az életbe nem cserélném el a 3.5 éves plazmámat egy ilyen szmárt csodára. = szembetűnő a különbség

    Más.: Én speciel ha ST50-et vettem volna,biztos nem kezdeném el tesztelgetni mindenféle tesztábrával,hogy vajon sávos példányt kaptam-e..ha használat közben nem tűnik fel,akkor jelentéktelen és fölösleges vacakolni a cserével.

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák