Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz C4mp3r #47901 üzenetére

    Végre egy olyan kép amivel konkrétan össze lehet hasonlítani a két nagy konzolt, nálam a Series X került a 24"-os monitorom mellé (igaz nekem nem arra van rákötve)

    (#48023) Frod) - maximálisan igazat adok neked, a Playit Cardokat is olyan mostohán kezelik hogy szerintem amikor lejár a kártyám érvényességi ideje, dobom is az egészet.
    Lassan már egy éve átvették a Konzolvilágtól a kezelését (ahol patent módon foglalkoztak vele, bementél hozzájuk és bármikor tudtál seperc alatt készpénzt feltölteni rá, sőt kedvezményt is kaptál vásárláskor vele), míg ők ezt nem képesek/nem akarják az üzleteikbe megcsinálni. Másrészt valami Litván bank adja a működéséhez a hátteret a Dipocket rendszerhez, amit szintén nem nagy örömmel fogadok. Egy előnyük van még hogy itthon minden webshopos vásárlásnál sincs gondom vele és a szolgáltatóknál is a számlák kifizetéséhez jól működik és hogy van mellé ingyen Virtuális Mastercard és rendes számlaszámot is adnak.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák