Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    válasz Szabi® #43301 üzenetére

    Nem emlékszem hogy bárkivel elkezdtem volna személyeskedni, oknyomozó riportereskesni és ez vonatkozik mindenkire aki részt vett ebben a nagyívű fikázásomban.

    Én egy gyártót kritizáltam, amiért egy terméket nem képes legyártani időben megfelelő mértékben, illetve méginkább azt, hogy pontos információt képtelen adni arra vonatkozóan, hogy mikor lesz elérhető akár a partnereknek akár a usereknek. Illetve természetesen leginkább az alzát amiért így áll hozzá, hogy fennhangon hirdeti az előrendelés lehetőségét, majd most már egy héten belül törli is. (Ugy h az utolsó rendelesem valoban töröltem mar az email előtt) Nem, nem decemberben rendeltem elő először, hanem november végén a digitalt (igen későn, de eszembe se jutott h azokat nekem be kellene előzzem, akik nyáron megtették ezt)

    XsX -em volt egy hétig, a gamepass jó dolog, csak valamiért azt éreztem, hogy lehet a meglévő játékok miatt lehet jobb lenne ps vonalon maradni. (főleg mivel ugyanannyiért eltudtam adni mint vettem, nabumm, gondolom sosem fordult elő senkivel olyan hogy meggondolja magát)

    Picit rosszul esett hogy ennyien nekem támadtak, csak mert lemertem írni egy FÓRUMON erről az egész szarakodásról a véleményem. Mintha erről szólna emberek élete, hogy hw gyártókat védjen, mintha valami részvényes lenne.

    Nem szerettem volna vitát gerjeszteni, azt viszont azért kikérem magamnak, hogy lehülyézzenek, meg elkezdjenek fikázni jogtalanul, csak mert egyesek véresszájú fanatikusok.

    Részemről ez a parttalan vita lezárva

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák