Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Azért annyira tipikusan magyar ez a helyzet, dehát aki utálni akar, az utálni is fog. Én azt látom, hogy Elite korrekten tájékoztatott a helyzetről, már amennyit elmondhat a szerződéses megkötéseken belül, ráadásul az érdeklődőket felhívták, hogy szeretnék-e előrendeléssé változtatni azt. Ez így korrekt, hiszen ha nem így lett volna, azzal régi vásárlókat veszítenek.

    Viszont srácok, bocs hogy ezt mondom, de kívülről, függetlenként nézve a Sony ezt a bemutatót nagyon elcsszte. Emlékszem még a Microsoft "nem lehet továbbadni a játékot" meg az "internet nélkül nincs xbox" baromságaira, jól el is szúrták a generációt.

    Én inkább a következő kérdéseket tenném fel, de nem a szerencsétlen kereskedőnek, aki jó, ha 5000 Ft-ot keres konzolonként, amiből telefonál, ügyintéz, fenntart boltot, csomagot küld, és így tovább, hanem a SONY-nak:
    - miért a Microsoft vezette az egész kampányt, miért ők jöttek ki mindig előbb a konzollal, a formával, az árral?
    - miért vannak a Microsoftnak jobb csomagjai az átlag (nem hc) gamerek számára?
    - miért nem gyártott a Sony elég darabot a konzolból?
    - miért engedte, hogy az előrendelés előbb induljon a határidőnél? miért nem volt világosan kommunikálva az előrendelés kezdete, mint az MS-nél?

    Értem én, hogy keserű, aki lemarad, de azért legyünk őszinték: ha valakinek KELLETT a konzol első nap, akkor miért nem maradt fent megnézni a keynote-ot, és rendelt rögtön utána? Még én is elolvastam a híreket aznap éjjel, pedig nem akarok Day1 konzolt rendelni, és simán rendelhettem volna. Miért más a hibás azért, mert valaki nem felkészült, és azt hiszi, neki "jár" még lustaság mellett is a konzol? Hány ilyet látok minden évben Black Friday-kor, miközben én mégis fel tudok kelni, számon tudom tartani az akciókat, és éppen ezért be is tudok zsákolni? De tudom, mindig a "nepper" a hibás, aki felvásárol mindent, és továbbadja.

    Én azt látom, hogy a PS5 startjának baromságaiért most bizony egyedül a Sony a felelős. Elbízták magukat mint a Microsoft anno, és most szaladnak az események után.

Új hozzászólás Aktív témák