Új hozzászólás Aktív témák

  • Sliderxy

    senior tag

    Aki szeret gondolkodósabb játékokkal is játszani, annak bátran ajánlom a Call of the Sea című gyöngyszemet. A játék egy klasszikus point and click elemekre épülő, puzzle-okkal erősen megtolt kalandjáték. Mindössze 6 fejezet, 1-2 délután alatt végigjátszható, persze csak azoknak akiknek vág az esze, mert ebben bizony kell gondolkodni.
    Sztoriról röviden csak annyit, hogy a főhős Norah Everhart egy nap csomagot kap férje, Harry képével, amelyen egy Tahititől keletre fekvő sziget koordinátái látható. Harry eltűnt, miután expedícióra indult, hogy gyógymódot találjon Norah titokzatos családi betegségére, amely lassan megöli őt. Mivel nem érkezik régóta hír az expedíció felől, Norah a szigetre utazik, amelyről visszatérő álmai voltak.

    Nem egy világmegváltó történet, de így az ötödik fejezet után engem lekötött. Képi világa pedig néhány klasszikus kalandjátékot juttatott eszembe, így kellemes élményt nyújtott. Rég játszottam már olyan játékkal amin ennyit agyaltam, hogy hogyan lehet továbbjutni. Ilyenkor hajlamos az ember egy guide után nyúlni, ami szerintem megöli az ilyen játékok lényegét. Szerencsére azért nem megoldhatatlanok benne a feladatok, de azért volt 1-2 puzzle ami feladta a leckét.

    Szóval aki egy kis kalandra és agytornára vágyik két 120 órás OW játék között, bátran tegyen vele próbát. ;)

Új hozzászólás Aktív témák