Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Egyre jobban közeledve egy pár fontos információ még mindig nem hangzott el, pedig a tegnapi stream keretében bőven elfért volna. (Vagy én voltam figyelmetlen/elment az infó mellettem az elmúlt időkben.)
- Fog-e támogatni 1440p felbontást, érdemes-e ilyen monitorral készülni?
- Említve volt a 4K 120 fps, és lehet logikus, de ez él FHD, illetve ha lesz, 1440p felbontás esetén is?
- Tudom, erről már volt információ, de nekem még máig nem tiszta: fogok-e tudni az összes PS4 játékommal játszani PS5-ön, függetlenül attól hogy az digitális vagy fizikai formában van még? Erre szolgálna majd a PS4 Legacy mód?
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
kicsako
őstag
válasz FollowTheORI #15298 üzenetére
és majd 30%-os akcióban lesz 20k HUF mintha mi sem történt volna
-
nagyúr
-
hyggelig
senior tag
válasz FollowTheORI #15307 üzenetére
De ha többet dolgozol, kevesebbet is játszol
-
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz FollowTheORI #15309 üzenetére
Meg ez, igen. Tudtam én hogy akarok még kérdezni valamit, de nem jutott eszembe.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
kicsako
őstag
válasz FollowTheORI #15307 üzenetére
Van pénz lóvéra, nem az a baj, de 30k?? Abból 1 hónapra megvan az ebédem, vagy elmegyek 2 hétvégére balcsira. Ne szórakozzanak már. Persze a lootbox stb ugyanúgy benne lesz a játékokban...
-
GEIL
addikt
Engem még mindig az fps értékek (is) érdekelnek....az adott felbontásokhoz.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
nagyúr
-
Imilenni
addikt
válasz BoneDragon #15318 üzenetére
Nem feltétlen mi vagyunk a célközönség, hanem aki csak játékra keres konzolt, és annyira nem érdeklik a ps ex címek.
Press "F" to pay respects.
-
Scholes9
nagyúr
válasz BoneDragon #15318 üzenetére
Franc se vesz PC-t, arra ott az Xbox
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Deck
titán
válasz gyuromoj #15277 üzenetére
Brutális azért, ezt így látni.
Ha 30k egy játék, a használt játék piacon mennyiért mehetnek majd az első hónapokba? 25k körül?
Öcsémmel egy háztartásban vagyunk így lehet jobban járnánk a lemezessel, eladni. Max nem játszunk egyszerre ugyanazzal a játékkal és csak multis játékot veszünk digitálisan.
Vagy az olcsóbb gép és marad a fiók megosztás.
Nagy dilemma ez most nekem mi legyen..Más tudja? Vagy még más is gondolkodik rajta?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
.LnB
titán
válasz nitro16 #15302 üzenetére
Látod? Miből látod? Mindig azt hangoztattam, hogy egyetlen játék se lesz jobb játék, a grafikája miatt.
55"-os tv-n.
(#15321) Deck
Lemezes alapból nem lesz 29990, ezek a digitális árak, amik most is jelentősen magasabbak.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Az se lepne meg, ha ezután a digis játékok olcsóbbak lennének, vagy hamarabb kapnának akciót a lemezeshez képest.
Ha már a digitális platform is olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Deck
titán
válasz FollowTheORI #15326 üzenetére
Ez is jó kérdés.. Maradnak "csak" 25k-k a ps5 digitális játékok? Eddig pont, hogy a digitális volt drágább amúgy.
PS5
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BoneDragon
veterán
Remelem ezek utan is jon majd a draga a pc kommentek, 185k+3-4 80 euros jatek es maris egy fullos pc ara, amin raadasul toredekeert megkapod a jatekokat.
Aki megveszi day1 ezeket 10 ora jatekert, meg is erdemli... -
Imilenni
addikt
válasz l.skywalker #15331 üzenetére
Azért megnézném hogy mégis milyenfelbontásban/részleteségben lesz meg a 120, bár már bőven nem mai játék.
Press "F" to pay respects.
-
S e t h
nagyúr
A lemezes játékok kereskedelme újfent felértékelődik.
A digitális ps konzol kedvezőbb ára nem nagyon kompenzálja ezeket az elszabadult árakat.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mike
veterán
Egész emberi a magyar ár, ancsiknak szokás szerint megint olcsóbb. Ám a játékok amit mutattak, nem az én világom. A pokember nagyon szép, de nem akarok játszani vele. Ratchet, Kena meg jó eséllyel jövőre jön. Én meg szoftverek miatt veszek vasat.
-
d@vee
őstag
válasz BoneDragon #15332 üzenetére
Töredékért, vagy ha engedi a lelkiismereted akkor ingyen
Nem vagyok kalózpárti, de az hogy 10 ercsit még rádobnak az árra csak mert európa, hát rohadjanak meg.
Nem bántam meg, hogy anno USA fiókot csináltam mikor még csak PS Vita-m volt.[ Szerkesztve ]
Ja
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BoneDragon
veterán
Vajon ebbol a Potter jatekbol lesz VR valtozat? Akkor durvan utne.
-
Hunt3r22
őstag
válasz BoneDragon #15332 üzenetére
Ha day1 senki nem venne játékot, akkor használtan nem kapnád meg “nyomott” áron.
Nyugati orszàgokban szerintem nem veszik észre az àremelést, csak sajnos mi, akinek a pénze semmit nem ér.
Xr
-
törölt tag
Egy kis hangulatkeltés: Olyan kevés PS5 jön Magyarországra idén, hogy egyes kereskedőknél nem is lehet majd előrendelni, mert nem kapnak egyet sem!
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Dettó.
Jön reggel a haver, kérdezi, hogy na rendelünk ?
Kérdezem minek?
Nincs olyan játék idén amiért érdemes lenne ps4 pro-ról.
Sőt, mondom neki, hogy még a CP miatt esetleg, de jó hogy itt kiderült, hogy nem is lesz ps5 verza, case closed.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
őstag
Nekiálltam hírdetni a ps4 slimemet de basszus így a tegnapi eresztés után nem vagyok benne biztos, hogy már most ps5-re szeretnék váltani. Nincs olyan játék ami miatt azt érzem, hogy megérné már most beszerezni. (Az első szériák szokásos gyerekbetegségeiről nem beszélve, szóval ennyit az early adopter státuszomról). Legalább egy Gran Turismo 7-et dobhattak volna dehát nein
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
mettek
addikt
Én digitalis párti voltam eddig de most ezekkel az árakkal inkább lemezes lesz mert a sztori orientált címeket el lehet majd adni. Még ha féláron megy el akkor is jobban megérte a lemezes. Egy COD-ot vagy Battlefieldet nyilván digisen veszek meg. De egy Ratchet-et vagy Daemon Soulst, Spidermant lemezesen veszek meg.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
l.skywalker
félisten
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz sasa134 #15262 üzenetére
De, annyi baj van vele hogy hazudtak. Az MS-t köpködjük meg, mert One-ra is akarnak fejleszteni, de a Sony a PS4 miatt buksi simit kap? Nem kettős mérce ez egy kicsit?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest