Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz cyberkind #122756 üzenetére

    Szerintem igen.
    A fo sztori csak siman a folytatasa a HZD sztorinak, az kb szintben van, viszont ugy minden egyutt, mellekkuldetesekkel meg mindent is beleveve, ha a teljes kepet nezzuk, sokkal jobb.
    Tehat leginkabb toled fugg. Ha siman vegigrohanod a fo sztorit, akkor kb szintben van. Nyilvan nem lesz akkora sulya, mint a HZD-ben, amikor vegre kiderul, hogy megis mi a lof@szt keresnek robotdinok a torzsi asszonyok kozott, de nagyon szepen tovabbviszi a dolgot. Nekem kulon tetszett, hogy nem akart meg nagyobb megfejtest meg extazist az oledbe boritani, mert annak mindig rossz vege van, ha mindig emelni kell a tetet meg feljebb, viszont konzisztens, az univerzumrol sokkal teljesebb kepet kapsz, itt is kiderul azert par eleg nagy dolog, szoval jo.
    Amiben tenyleg rengeteget fejlodott, az a mellekkuldetesek. Sokkal jobbak, erdekesebbek, valtozatosabbak. Plusz maga a vilag is valtozatosabb lett.
    Szoval, roviden, tomoren: Mar a HZD is egy nagyon jo jatek volt, a HFW viszont szerintem nem csak hogy sikeresen tartotta a mercet, de meg emelni is tudott rajta.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák