Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Megnéztem OW Zoly tesztjét a Ragnarokról és bár hivatkozott arra, hogy nem lesz spoileres, azért más tesztelőkhöz képest azért csak sikerült neki is, de ne legyünk szigorúak, a történet szempontjából nem lényegi részekről van szó, bár egy ennyire hypeolt játék esetében azért nem egy utolsó dolog meghagyni a felfedezés örömét a játékosoknak.

    Ami viszont furcsa volt a tesztben, hogy először pozitívumként hozza fel a játékidőt, ami nála 42+ óra, aztán beismeri, hogy ebben benne van a lexikonok böngészése is, mert ez a világ ezt igényli, a végén meg meghozza a konklúziót, kissé azért hosszú a játék. What?

    Egyetértve azokkal, akik szerint sem volt jobb játék a GOW a RDR2-nél, én az utóbbiba bele tudtam élni magam, együtt tudtam érezni a főszereplővel, át tudtam élni a vadnyugat viszontagságait, egyszóval gyermekkorom westernfilmjeinek főszereplőjévé váltam.

    Mindamellett imádom a mitológiát, legyen az görög, vagy skandináv, szóval nem tudtam nem kedvelni a God of wart sem, de nem úgy, mint Arthur Morgan történetét, ami ott figyel a legfelső polcon Joel és Ellie mellett.

    Én csak azért nem díjazok egy játékot, mert képes megváltozni, megújulni, számomra az élmény az első amit nyújt, de sem a játékmenet, sem a világ és a szereplők sem bírtak olyan tartalommal, hogy megszorítsák Arthur Morgant.

    Játszani fogok a Ragnarokkel? Persze, élvezni is fogom, de elsősorban a mitológiai vonatkozása miatt, nem a sutácska harcrendszer, félig nyílt, félig zárt világa, ahol egyes területekre vissza vissza kell térni, mert korábban elzárták előlünk, valamint a komolynak feltűnni akaró narratíva csillogása mellett az ezt elhomályosító ügyességi feladatokkal, ahol a háború istene ládákat nyitogat, varjakat kerget.

    Mert mint akció játék kétség nélkül ott van az Olümposzon, de mint dráma, boyozás ide vagy oda, oda már több csiszolás, a megújítás szándékának átgondoltságára lett volna még szükség a God of war III után.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák