Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz S e t h #115975 üzenetére
Áh, nem platinázok mindent. De vannak játékok, aminél alap a platina. Pl majd a GoW Ragnarök.
Minap ránéztem a Returnalra. Nagyon bejön a hangulat, de az a sok(k) halál meg az állandó előről kezdés elriaszt és felidegesít. Tudom, ez a roguelike ismert stilus jegye, ami nem nekem való. Elengedem. Most nekiállok a AC Valhalla-ának. A legendásan hosszú játékidejével a GoW Ragnarökig elleszek vele. Ez való nekem, meg az idegrendszeremnek. Bár ennek ellenére, az Elden Ring rajta van a kívánságlistámon.A farmolós része miatt, ami könnyebbé teszi a játékot. Majd a jövőben teszek vele egy próbát ha nagyon-nagyon akciós lesz, mert a képi világa páratlan és eszméletlenül bejön.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Ukrajnai háború
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest