Új hozzászólás Aktív témák

  • Akee92

    tag

    Alapvetően maximálisan jó ajánlat ez az előfizetés ha a konkurencia hivatalos (tehát nem trükközős) árazását veszem alapul. Ugyanakkor konkrétan kettő dologba azért bele tudnék kötni...

    1.) Nemtudom ti hogy vagytok vele, de számomra rejtély sőt egyenesen pofátlanságnak érzem, hogy az olyan remasterelt címek amik az előző generációban jelentek meg milyen alapon kerülnek a legdrágább csomagba, amikor azok natívan futtatható PS4 játékok voltak (csak hogy párat említsek: A Batman Arkham játékok remasterjei, a Bulletstorm remasterje, a Bioshockok stb.) Értem én hogy ezek anno hivatalosan elsőként a PS3-as éra alkotásai voltak, de mint már mondtam ezeket kiadták PS4-re is feljavítva és azok szerepelnek a listában, nem pedig a PS3 változatok, amikhez értelemszerűen szükség lenne a felhős szolgáltatásra, ami a premium csomag része.

    2.) Habár az árazás összességében, mint mondtam korrekt, a fokozatosság jegyében jobban is differenciálhatták volna a középső és a legdrágább csomagot. Nevezetesen arra gondolok, hogy a középső csomag lehetne picikét olcsóbb. Értem én, hogy ezzel az volt a cél hogy a legdrágább csomag felé tereljék az embereket (pláne ha figyelembe vesszük számos PS4-es remaster csak a Premiumban szerepel), viszont vásárlóként nem tartom szimpatikusnak a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák