Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz BusinessGuy #104285 üzenetére

    A tény pedig az, hogy leteszteltem egy wh-1000xm3-al, egy b&o h7i-vel, meg egy audiotechnika tököm tudja mivel. Mindegyiknél igaz volt, hogy szebb is volt a hang ds-ről jack dugóval, meg jóval (érezhetően) kisebb volt a késleltetés is, mint egy usb-s bt dongle-el.
    Ezt több ember is megerősítette, konkrétan vakteszttel, amikor nem tudták, hogy melyik a jack és melyik a bt, csak meg kellett mondani, hogy
    A) van-e különbség szerintük A és B minta között késleltetés, illetve hangminőség szempontjából
    B) ha van, akkor melyik a jobb.

    Volt, aki hangminőségben nem hallott különbséget (ami nem meglepő, mivel - ismét - ez az egyik, ha nem A legszubjektívebb dolog a világon), viszont késleltetésben mindenki egyhangúlag egyetértett, hogy érezhető különbség van a bt dongle és a ds+jack között, utóbbi javára.

    Kisebb mintával ugyan, de megnéztük azt is, hogy van-e különbség ds+jack hangminőségben akkor, ha vezetékkel van a kontroller a ps5-re kötve. Ott már nagyon nem volt egyetértés, maximum abban, hogy ha van is, az nagyon minimális.

    Ui.: Amúgy nem, nem bt-vel csatlakozik a ds a ps-hez. Igen, egy bt szabványt teljesítő kommunikációs chip,illetve antenna van benne. Nem, a ps5-el nem bt protokollt használ kommunikációra. Igen, ehhez ugyanazt a hardware-t használja, amivel a bt is működik. Ennél többet viszont nem mondhatok, vagy elhiszitek, vagy nem, nekem mindegy.

    És igen, tökéletesen egyetértek azzal, amit mondtál: légyszíves ne terjesszünk baromságokat. Ha bt-t használna a kontroller ps5-höz is, olyan input lag lenne, hogy nevetség tárgya lenne az egész konzol.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák