Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Én is akkor majd ha 60e körül lesz.De ha meglàtja a baràtnőm......nem kis harc lesz. :-/ Az online jàtékot is utàlja főleg ha beszélgetek is mellé.Akkor vége van.
Egyébként szerintem hosszùtàvon biztos nem tesz jòt a szemnek.Akàrmilyen "megjelenítő akkor is pàr cm-re van a szemedtől érezd bàrhogyan.Vasy: Jòl nyomod!!!!!! :-)
Gratulàlok!!!! :-) Ezigen... -
vonSux
őstag
Én is azt mondtam, hogy nem, kizárt, hogy "tévével a fejemen játszak". Ez már sok, elidegenít, stb... Aztán kipróbáltam az ocolust és már nem tennék ilyen egyértelmű kijelentést, sőt előbb-utóbb biztos, hogy kipróbálom a sony vr-t is mert baromi kíváncsi vagyok, hogy mit fejlesztenek rá. Az eszközről meg annyit, hogy próbáljátok ki, jóval több, mint egy megjelenítő a teljes látóteredben. A szemeden keresztül úgy játszik az agyaddal (térérzet, sebesség érzet, távolság, stb), hogy azt addig nem tudod elképzelni ameddig ki nem próbáltad. Brutális élmény.
-
-
Tuomas
addikt
50ért már elgondolkoznék rajta. Igazándiból (lehet, velem van a baj), de ezeket a holo cuccokat nem nagyon tudom elképzelni hogy működnek
Amerre nézek, arra fordítja a virtuális emberke a fejét - testét? Az irányítás meg ugyan úgy kontrollerrel? És amit látunk a holo cuccban az teljesen 3D-s lesz, olyan mint a valós környezetünk?(#65617) neato3loco
Fullra nem tudom ezt elképzelni De egyszer kipróbálnám
[ Szerkesztve ]
We were here
-
danih
veterán
Én tervezem, igazából számomra +1 érv a PS4 mellett. MS Hololens-e nem érdekel.
Számomra inkább az új élményekről szól, nem hiszem hogy ettől lenne valaki, aki úgyis egyedül játszik egy tv-n még bezárkózottabb.
Igazából az ártól függ, ha többe fog kerülni mint maga a konzol (és a legújabb pletykák pont erről szólnak) akkor viszont kétszer is meggondolom.Most nézem jópár boltban 100k alá csúszott az alapmodell, lol @ árcsökkentés mértéke (103k-ról)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest