-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz zoltannagy #62983 üzenetére
Ez csak egy remastered. De akkor vegyük az itteni ugrást: 720p helyett 1080p: 50%os plusz többlet számításra. 30 helyett 60 fps: 100%os többlet. Ez már eleve 3x gyorsabb teljesítményt kíván. Rádobunk még egy aa-t, ami plusz 30% lehet kb, már majdnem 4x. Hozzávesszük h részletesebb textúrákat kapott, máris sokkal többről van szó Persze ha valakinek nem fontos az 1080p és 60fps sokat nem jelent. De egy remasteredtől mi mást várnál? írják újra a motort? Majd akkor hasonlísd össze a ps3as u1et a ps4es u4el! Miért az u1et? mert az volt az első ps3ra, u4 meg az első lesz ps4re. Na majd akkor lehet hüledezni
-
PandaMonium
őstag
720p -> 1080p, 30fps -> 60fps. A textúrák láthatóan magasabb felbontásúak, a karaktermodelleket és a környezetet átdolgozták jelentősen részletesebbé. A shadereket és a világítást teljesen újradolgozták, nagy különbség van.
Ha már valakinek megvan mind a három rész PS3-on akkor nem biztos, hogy megéri újra megvenni (bár szerintem még akkor is), de ki ne találjuk már, hogy egy játék áráért 3 legendás játék felújított változata drága.
What I cannot create, I do not understand
-
janitor01
tag
Abban igazad van, hogy a PS3 tökéletes választás de ne a HD remastered alapján dönts. Ezek a játékok azért nem érnek a közelépbe grafikailag a direkt ide fejlesztett játékoknak (pl ah megnézed az U4 et... mégha a fele igaz akkor is)
Egyébként ha még nem tetted meg akkor szerintem idén karácsonykor időszerű a váltás lassan van annyi cím, hogy ne álljön üresen a géped hónapokat.
-
Ott a pont.
Én tutira nem szerzem be PS4-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest