Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
oriic #279622 üzenetére
Egyáltalán nem ördöngösség. Én is most csináltam először YT tutorial alapján. Ha van megfelelő csavarhúzó és/vagy bitfej készleted az összes kis hülye csavarhoz, meg van hozzá kb. 1 órád, és sok türelmed, akkor nem nagy ügy. Szerintem az APU-t letépni az alaplapról "nagyobb" tudományra vallhat.
Ha szépen kicsavarozol mindent a megfelelő sorrendben, majd amikor már csak a paszta tartja a hűtőt, akkor nem feltéped, mint egy idióta, hanem egy kicsit finoman megmozgatod, és mikor érzed, hogy elengedte, akkor emeled csak fel, akkor nagy probléma nem történhet. Éni s így csináltam, és simán elengedte, erőltetni sem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest