Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
vagy esetleg egy olyan játék mód is jó lenne, ahol egyáltalán nincsenek
Létezik ilyen. Sőt a jobb játékmódok olyanok. Drop zone pl.
(Ha az első részről beszélünk)Szerintem egyáltalán nem kell félni a hősöktől. Sőőt. Halálra nerfelték őket a végére. Luke-kal esetleg... azzal bemész egy társaságba és lemészárolsz egy pár embert...de egy össztűz ellen az sem ér semmit. Meg hát...a hős feje felett ott van egy képzeletbeli "ide lőjjetek" felirat. Ha valaki ellenséges hőst lát még a pálya másik végéről is azért csak odaereszt egy sorozatot neki.
Én pont azt mondom, hogy a hőst tényleg csak az vegye fel aki ért is hozzá...mert a legtöbb esetben pikk pakk agyonvágják és "kárbavész". Csináltam boba fettel 20-0-át tény.. . supermacy-n pontot védve. De ehhez kellettek a többiek is akik körülöttem voltak és támogattak.Itt sem éreztem annyira op-nak. Csuvi sem bírta a gránátot egyáltalán. A hőssel legtöbben egyébként nem PTO játszanak hanem megpróbálnak vérfürdőt rendezni.
Hősök kellenek a játékba. Ez egy star wars játék. Mit érne az egész Luke meg Vader és a többiek nélkül. Pláne most még yoda is lesz. Lol.
Kell, hogy OP-bb legyen mint a standard katonák máskülönben mi értelme lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest