Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz bandi0000 #98305 üzenetére

    Az hogy kinek éri meg relatív.

    Egyelőre a különbségeket nagyítóval kell keresni az olyan játékokban amihez érkezett PRO patch.

    Van néhány egyértelmű kivétel ahol tényleg szebbek lettek, de itt egyelőre ki is fújt. A későbbiekben remélhetőleg többet fognak majd a PlayStation 4 PRO felhasználók profitálni az extra erőforrásból, szóval ha úgy tetszik hosszú távon simán megtérülhet.

    Viszont ha az emberfia újdonságként vásárol valamit, akkor az jóval drágább, legyen az most a PS PRO, de sokkal inkább a "pofi" 4k televízióra gondolok.

    Aztán ugye itt is kérdés ki mennyit tud rászánni erre a projektre, annyi biztos ha újban gondolkozik valaki, kellően MasterRace, és a pénzt sem sajnálja rá, akkor ~120k a konzol, plusz ~500K-tól indulnak a teljes HDR-t támogató televíziók.

    Más kérdés én idáig i gémer pályafutásom alatt megvoltam HDR nélkül, szerintem ezután is megleszek nélküle valahogy.

    Viszont az megmosolyogtató számomra mennyi ember keresi (itt is) HDR TV-t, és más megjelenítő nem is opcionális számára, mert hát a HDR...

    Nem veszik észre az emberek ez egy mesterségesen gerjesztett igény... És persze hogy oda fognak figyelni a játék készítők arra hogy szebben nézzen ki HDR-rel a játék, de ez közel sem azt jelenti hogy HDR nélkül nem lehet játszani, vagy ha ez tényleg így lesz akkor megette a fene... :)

    Szóval mindent összevetve annak ésszerű cserélnie aki tényleg maximalista és nem sajnálja rá a pénzt.

    Aki el tudja viselni azt a tényt hogy a mostani megjelenőjénél és PlayStation-önjénél van jobb is, az simán ellavírozhat a régi "ótvaros" PS4-ggyel is bőven.

Új hozzászólás Aktív témák