Új hozzászólás Aktív témák

  • maszekember

    aktív tag

    Üdv Hölgyek és Urak,

    Konzol vásárlásán gondolkodom. Az elsődleges cél a számítógép játékra való használatának a kiváltása lenne, nincs annyi időm sajnos, amennyiért megérné, hogy 200k-ért felújítsam a gépet. :(

    Tehát a fentiek miatt próbálnék be egy konzolt. Ára nem igazán számít, ahogy mondtam 200 ezret szántam volna új sz.gépre, ennél csak jóval olcsóbban találtam újonnan konzolt. Két versenyző van, a PS4 illetve a Nintendo Switch.
    A PS4-gyel kapcsolatban lennének a következő kérdéseim:

    1, Vannak-e jópofa local multiplayer (ha jól tudom ez a szakszó arra, amikor két ember egy konzolon két kontrollerrel játszik) játékok rá, akár Mario Kart szerű autós, akár RPG, de lényegében bármi jöhet. A lényeg az lenne, hogy a játékokban kevésbé jártas két embernek nyújtson fáradt esténként 1-2 órára szórakozást. A másik fél a barátnőm lenne, tehát jó lenne, ha a játékmenet vagy a grafika/stílus azért a gyengébbik nemnek is tetszene, ezzel kapcsolatban szívesen olvasnék tapasztalatokat egyébként.

    2, Maga a konzol. PS4-ből ha jól tudom most jön a Neo. Próbáltam kicsit utána olvasni a témáknak, a cikkek alapján ez nem egy konzolváltás, inkább a réginek a "feltuningolása" . Azért fontos számomra a kérdés, mivel az kifejezetten kitétel, hogy a vásárlás után (karácsony) lehetőleg minél később kelljen új generációra váltani, ebből a szempontból a Switch van nyerő helyzetben, lévén az fogja adni a Nintendo játékok hardwer-alapját várhatóan 4-5 évig. A Sonynál mi a helyzet, mikorra várható a PS5?

    3,Minőségben mennyire van jó híre a PS4-nek? Olvastam itt, hogy a rendszeres takarítás fontos, ezt betartva milyen egyéb hibára/hiba forrásra lehet számítani?

    4, Uncharted-on kívül vannak egyéb Sony exkluzív címek (erős sztori és karakterek, kalandjáték vagy RPG) ?

    Tudom sok a kérdés, de minthogy több évre venném szeretnék minél alaposabban utánajárni a dolgoknak, hogy tudjam mire számítsak.

    Előre is köszönöm! :K

    " The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot

Új hozzászólás Aktív témák