Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Ez még nem jelent sokat, volt olyan hogy kitöltöttem és elküldtem nekik és másnapra bedobta a postás. Mostánság nagyon lassú a zavvi a normál rendelésekkel, tehát standard delivery. Ezek nekem 3-4 hét minimum de általában 4-6 hét szokott lenni. A nyomkövetett szállítás pedig 5 munkanap.
-
Lefty
addikt
500GB Slim 86999 a mall.hu-nal.
-
ivcsi86
tag
Ha tud valaki linket (vagy lenne olyan jó arc és beszkennelné ha neki van) Ps4-es PES 2017-hez ?
Borítóra lenne szükségem, de nem Barcásra!
Igazából ez lenne a lényeg.
Igényesebb costom cover is megfelelne.Előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz marilllyo #96241 üzenetére
Háhá, nekem is megjött!
Érdekes mód most nem is ugyanolyan csomagolásban adták fel mint azelőtt, hanem egy nagyobb méretű, hajtogatós kartonban. Múltkoriban egy erősebb borítékszerű csomagolása volt, aminek volt ilyen húzogatós-felnyitós szalagja. De amúgy tényleg egy kis szigetről adták fel, Franciaország mellett, elsőbbségivel.<-ƘƘ->
-
Lefty
addikt
Vajon az aktualis MM slim akciora (99899 forint a gep BF1-el egyutt) a penteki -10% ra fog meg menni vagy nonszensz elkepzeles?
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Rise of the Tomb Rider végig játszva, összességében tetszett.
Így most bele is vágtam a Battlefield 1-be, eddig vegyes a játékélmény. -
krx21
nagyúr
A helyzet az, hogy sorra jönnek ki a TV-re az új frissítések és már most van olyan, hogy a TV 4K+HDR módban produkálja a legkevesebb input-lag-ot!!! Tehát nem olyan vészes a helyzet. De persze tályékozódni kell, mert valahol magas és lehet magas is marad...
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Eddig fasza az Alien. Tényleg nyomasztó,de hangulatos. Ez a régi "old school űrhajós" téma nagyon király,csak úgy mint az első filmben is volt. Lehet újra is nézem majd később megjött rá a kedvem
https://psnprofiles.com/kazama001
-
DM-Fan
nagyúr
válasz james001 #96268 üzenetére
Szerintem az egyik legjobb/leghangulatosabb sci-fi horror játék - utoljára a Dead Space játékoknál borzongtam ennyire, mint az Alien Isolation alatt.
Korábbi kérdésedre válaszolva: abszolút kötődik a filmekhez, helyesebben a Nyolcadik utashoz, olyannyira, hogy tényleg Ripley huszonéves lányával kell utánaeredni a filmben megsemmisült Nostromo flight-recorder-ének, amit a Sevastopol nevű űrállomásra szállítottak be.
Spoiler:
A sztori során lesz egy fejezet, ahol a mentőosztag egy tagjával végigjárod majd azt az utat, ahol az első film szereplői jártak a Derelict hajón. Egyébként anno olvastam, hogy a készítők több terabyte-nyi tervet, vázlatot, hangeffektet, zenét kaptak az első filmből, amit fel is használtak és ez tetten is érhető a játékon. Brutális hangulata van. Arról már nem is beszélnék, hogy a Nostromo-s DLC-hez a film eredeti szereplői adták a szinkronhangot.
Szóval hajrá, az egyik legjobb/legautentikusabb sci-fi játék, ami valaha készült.
Get Moded!
-
bozont
veterán
Infamous-okhoz meg is jött a Pro patch, ami biztos, 4k és HDR.
-
-
törölt tag
hali
Ti melyiket vennétek?
Star Wars Battlefront vagy Far Cry Primal? -
james001
veterán
válasz DM-Fan #96270 üzenetére
Nagyon tetszik eddig,pedig én is haboztam sokáig hogy beszerezzem-e. Imádom az Alien filmeket (legalábbis az első kettőt...),úgyhogy ez most beütött nálam. Főleg a Colonial Marines után,ami hát izé... Még jó hogy azzal csak havernál játszottam és nem vettem meg.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz james001 #96274 üzenetére
Nekem a harmadik rész is nagy kedvencem. David Fincher első filmje (szerintem zseniális a faszi), nagy merészség volt a Fox részéről, hogy rábízták a filmet és nagyon jól is sikerült (különösen a rendezői változat, ami vagy fél órával hosszabb és egész más a sztorija, mint a moziverzióé), de nekem is az első és a második (James Cameron remekmű) a fő kedvencem.
Nem lett volna semmi baj a Colonial Marines-szal sem, ha hagyják befejezni a játékot és kaptak volna rá még egy évet. Az AI-n kellett volna még sokat csiszolni, de a játék maga kiváló hangulatú és a sztorija se lett volna rossz. Tipikus kihagyott ziccer.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
james001
veterán
válasz DM-Fan #96276 üzenetére
A 3-al nekem csak annyi bajom volt hogy oké kapja be az összes régi szereplő (pl. Newt meg Hicks is csak úgy meghalt,kb. 2 percig beszéltek róluk azt ennyi ) meg mindent felejtsünk el ami az első két részben történt és csináljunk újra mindent. Aztán meg a 4-ben klónozott Ripley szuper képességekkel? Meh. De persze nézhető az utolsó két rész attól még,csak fura volt hogy ennyire dobtak mindent. Az új filmre viszont kíváncsi leszek,bár az is inkább Prometheus 2 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz james001 #96277 üzenetére
Jah, az nekem se volt szimpi, hogy Fincher kukázta a második rész fő karaktereit a film első 2 percében, de ettől függetlenül maradandót alkotott és szerintem abszolút sci-fi, amit létrehozott. Az tény, hogy ez Blomkamp-nak se tetszett és épp ezért az általa rendezendő "Alien 5" a második film történései után fog játszódni. Én azt sokkal jobban várom, mint az Alien: Covanant-ot (Ridley Scott-féle Prometheus 2), bár ez utóbbira is kíváncsi vagyok, mert én be tudtam fogadni a Prometheus-t is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
FIREBLADE78
addikt
Fifa. Journey egy év letelt. Utána miért nem megy tovább a játék? Beválogatták huntert nemzeti csapatba. Valami ultimate szart erőlteti. Nem értem.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
EczkE
veterán
válasz FIREBLADE78 #96280 üzenetére
A karrier mod itt er veget. Ekkor kapod meg az ultimate teamhez a Hunter kartyajat.
Asszem mindenféleképpen!
-
james001
veterán
-
Tatyla
őstag
Már csak egy hét és itt a Pro!
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Dreimus
senior tag
válasz koncsik #96284 üzenetére
Esetleg még ezen oldal akcióit javasolnám figyelmetekbe, ha még valaki nem ismerte volna őket (kapásból a ps4 akciós linket tettem be a könnyebb eligazodásért) :
Shopto - innen most rendeltem elöszőr kiv leszek mennyi idő alatt jön meg, ha tartja a 2-3 hetet akkor lehet ide szokom
Game.co.uk -
Peat76
őstag
Beszéltem velük tegnap,azt mondta az ügyfélszolgálatos csak pénteken tudja átadni a gépet, így maradtam a KV-nál...
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
FullGas
aktív tag
Biztos hogy adnak el belőle bőven. Én is elgondolkoztam a cserén de úgy vagyok vele hogy nekem nem biztos hogy megér 50-60 ezret pluszba a Pro úgy hogy nincs 4K tv-m, se VR-om. Majd fél év múlva lehet beruházok rá, addig úgyis kijönnek a jó és rossz tulajdonságai
[ Szerkesztve ]
-
GazRic
senior tag
MediaMarkt-os 120ezres PS4 Pro előrendelésekről van valakinek információja?
Él-e még ezen az áron, és szállítanak-e 10.-én?PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kupon kunyeráló
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...