Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz FhRossi #81375 üzenetére

    Nem az időt sajnálom rá, és még csak béna sem vagyok, cél PSNprofiles oldalon leggyorsabb 50 közé való bejutás, meglehetősen hajmeresztő eredmények vannak. Első fertályba szeretnék bejutni, amihez az kellene hogy egy délután alatt minden multis trófeát kiszedjek.

    A Sztori beleérte a Left Behind, DLC-t teljes mértékben "kész". Játékállások úgy vannak mentve hogy csak néhány tárgyat vagy chatptert kelljen teljesíteni a trófeák feloldásához. (10 mentett játékállásom van.)

    Na most ezzel csak az a probléma hogy a "DLC"-s pályákon:
    Wharf, Capitol, Coal Mine, Water Tower, Bookstore, Bus Depot, Hometown, Suburbs, pályákra szavazni kell, és mindegyik pályán egy kőr alatt szerezni kell 5 killt.

    Ölések szerzésével különösebb probléma nem lenne, viszont a szavazással annál inkább, egyedül kevés vagyok ahhoz hogy eldöntsem a szavazást. Legfőképpen ehhez kellene majd segítség.

    Késő este lesz majd egy boost, gondoltam itt is rákérdezek, ha rajtam kívül tudna jönni még három ember akkor, 1, két óra alatt le lehetne zavarni mind a nyolc pályát. Szóval ehhez kellene a segítség... :)

Új hozzászólás Aktív témák