Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
Már szentségeltem, hogy megint restartolhatok, aztán csak néztem, hogy mégis meglett
marilllyo: igen, ez nálam sajnos a gyakoribb eset, hogy éppen nincs meg. Volt egy szivatós drift, ahol nagyon sokadik próbálkozás után 1, azaz EGY ponton múlt a harmadik csillag. Akkor pihentettem a DC-t kb. 2 hónapig
BirkaZoli: elég sokan vannak még mostanában is
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Félig meddig off, de azért leírom ide, hátha mást is érdekel a dolog.
Lehet én is benevezek majd egy csoda kütyüre a ps4 mellé.
Még hozzá egy Reasnow Cross Hair a kiszemelt, és nem az egér-bill támogatás miatt, hanem a racing wheel (Logitech g25-g27 teljes 100%-os forcefeedback) támogatás miatt. Inkább veszek egy ilyen kütyüt 50k körül, + használtan egy Logi G25-öt 35-40k-ért, és akkor ezt tudom használni a ps4-emmel, X360-ammal, meg akár a pc-vel, Xbox One-al, PS3-al is, mint hogy megvegyem az új G29-et 120k-ért ami nem működik csak a PS4-el és a pc-vel...Csak valamire való kritikát nem találtam még a kütyüről, nem tudom hogy mennyire használható a cucc...
Kicsit húzós az ára, bár ha azt nézem hogy 50k-ért lesz egy jó szimulátor kormáényom, amit bár,melyik konzolon használhatom, az úgy nem rosz. + bevesz a cucc egy raklapnyi arcade stick-et is, meg akár egeret meg billt is.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
LeventeV
senior tag
Azok akik vásároltak közületek skineket ps4-re, honnan rendeltétek? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Próbált már valaki laptopra streamelni PS4et? Az előbb Bluestacksel próbálkoztam, és össze is jött, de lassú volt az egész, és a hang is recsegett. Vajon a wifi volt a gáz, vagy az hogy nincs egy bivalyerős laptopom?
-
hakos1987
őstag
Üdv!
Aki nyomja még BF4-et online, attól kérdezném:
Battlelog működik a játékban? Nekem 2 napja nem, de android alkalmazásként viszont igen...
Másik: amit assault fegyverrel vagy gránáttal azerzek xp-t, azt nem számolja a körök végén, ki van húzva. Mi ennek az oka? Egy bizonyos szint fölött azért nem kapsz xp-t?Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
-
danih
veterán
válasz Pöttön #67714 üzenetére
Esetleg ezt csekkold le.
Pont most adták hozzá a force feedback-et a G27-hez.[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz marilllyo #67675 üzenetére
Hát legalább 100 kört mentem a Venommal mire meglett , ez volt valóban a legnehezebb, most level64-en szívok a Ruf-al , elég komoly köridőket kell megütni , viszont a precíz ívekhez ahol sok időt nyerhetünk egyre jobban úgy érzem kevés a Dualshock 4 , egy jó köridőt menni joy-al nehéz, sokat kell gyakorolni, kell egy frankó kormány ☺☺
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
A`rpi
addikt
-
boost
addikt
Na, már csak két gyüjtögetős trófea van vissza EGTTR-ből. Egyik este összeszedegetem őket. Jó kis játék, és a platinára menés hasznos volt, egy csomó sztoribeszélgetés kimaradt volna, elkerültem volna. Meg a játék is már jobban tetszik mint az elején. Teljes árat nem ér (kb 6e ft), de így 8 USD-ért jó volt. Alapból 4-5 óra (Hello TheOrder 1886? ) , de platinázva kb 12-14.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Igen, van a családban egy g25-ös, de ha bejön, és tetszik akkor idővel vennék sajátot.
Ha nem jön be akkor eladom, és max bukok rajta, de legalább kipróbáltam mint opciót. Nem hiszem hogy annyira nagy imput lagja lenne hogy zavaró lenne. Ennyi erővel a Xim4 is használhatatlan lenne amit minden pc master race istenít.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
A`rpi
addikt
válasz Pöttön #67736 üzenetére
Ennyi erővel a Xim4 is használhatatlan lenne amit minden pc master race istenít.
No igen ám, csakhogy aki egér és billel akarja játszani,
annak natív támogatás nincsen, így maradnak a kompromisszumok.
(Na jó, 60k körül van valami hivatalos sony cucc,
de lehet "belülről" az sem különb.
Ha túl egyszerűre csinálják, tuti lemásolják...)Egy próbát megér. Tapasztalatokról majd számolj be.
-
james001
veterán
Fallout 4 easter egg-ek (a leges-legvégén sírtam )
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
Széép! :-) Jòl nyomod!!Pedig te sem vagy màr egy takony kölyök. :-)
Dunc: Szia!
Annyival kiegészíteném Árpi íràsàt,hogy pl. a gta 5 online-ban be tudod àllítani a head-set hangjàt.Azon hallj mindent (jàtékhang+a multiban/egy party-ban résztvevők hangjàt) vagy csak a jàtékosok hangjàt halld a jàtékhangot pedig a tv-n.Így beszélgetés közben nem tud bezavarni egy esetleges puskaropogàs,stb.Marilllyo: "Nincs is szebb..."
Tényleg gyönyörű lehet.Gt-t online messziről kerüljék a roncsderby-sek vagy direkt ilyet indítsanak.
Robi: "Nem mák..."
Te is keményen nyomod.. :-) Ez tényleg profi munka!!A szerencse tàvol àllt tőled. :-D
-
Rigormortiis
veterán
5-6 óra, amiben nem történik semmi. Én együtt vettem meg a Vanishing of Ethan Carterral, de ég és föld a kettő, a vanishing javára. Vagy csak a rapture témája nem jn be, a fene tudja, viszont nem bírom rászánni magam, hogy folytassam, pedig csak az elején járok. Ja, és milyen az már, hogy még csak futni sem lehet benne!
(bocs a dupla postért, kicsúsztam a szerkesztésből).
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Flashenzer
csendes tag
Kaptam havertól egy routert, amit sikerült beállítani, hogy a Ps kapja leginkább a netet. Azóta nincs megállás a BO3-mal.
Köszönöm a segítségeket!
Ja és a Magicka 2 hatalmas fun többen játszva, nem gondoltam volna, hogy ekkora csalódás lesz pozitív irányba.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Rigormortiis #67741 üzenetére
Egy kicsit "ki tudsz lépni", ha nyomod hosszan az R2-t. Mondom az elején nekem se jött be, de aztán platinázás közben felvettem a maradék sztorielemeket, így azért teljesebb volt a történet.
-
marilllyo
veterán
válasz Rigormortiis #67740 üzenetére
Jha! Egyenként én is utálom. Pláne ha ilyen rózsabimbó pinkiminki színű kocsit látok. Akkor tuti valami csaj bénázik. Az elején kell az élre törni. Hátulról már nehéz javítani mert leszorítanak.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Mrdevil
addikt
Ez durva, olvastátok, volt már? PS4-en kommunikáltak a terroristák. [link]
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
boost
addikt
válasz marilllyo #67744 üzenetére
Én azt nem szeretem, ha a játékosok nem figyelnek arra, hogy milyen versenyt játszanak. Pl csapatverseny van, kék kontra piros csapat, és a "csapattársam" majd betojik, hogy engem kiüssön a pályáról, ne engedjen maga elég, annak ellenére, hogy látszólag gyorsabb vagyok azon a szakaszon. De szerintem legtöbbször el se jut az eszéig, hogy ez csapatverseny, nem szóló.
Csapatversenyben, ha csapattárs jön magam mögött, azt nem védekezem ki, ha megelőz, megelőz, ha ellentétes csapattag, akkor próbálok védekenzni ha nem látványosan gyorsabb, de szándékosan nem ütök ki senkit. Szólóban szintén nem.
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz LeventeV #67708 üzenetére
Ebay a barátod!
Utánvéttel szerintem ott nem fogsz találni olyat, aki elküldené neked MO-ra! Az esetek 99%-ában előre kell utalnod (paypal ajánlott), és vagy posta, vagy futár fogja hozni! Ezekre nem nagyon kell sem vámot sem áfát számolnod, mivel nem akkora tétel! Ja, és általában 2-3 hét mire megjön (USA, China)! EU-ból általában 1 héten belül meg szokott jönni!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
fityere
senior tag
Ismerősöm accountja nálam elsődleges nála másodlagos. Ha nincs interneten a gépe akkor amiket ö vásárolt digitálisan játékokat azokon mind lakat van és nem tud vele játszani. Van erre megoldás ?
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest