Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    válasz Madwe #39626 üzenetére

    Nem értem, hogy ekkora PS fanatikus vagy, hogy nem tudod belátni, hogy egyszerűen hibás az egész rendszer, vagy pedig szeretsz olyanért fizetni, amit nem kapsz meg.

    vegstadiumu rákkal a dokihoz Nem rossz a példa, mert itt nem ekkora problémát okoztak ezek a gyökerek. A probléma fajsúlya közel sem ekkora.

    De a sonyt ezért savazni. Szánalmas.

    Nem értem a felfogást. Az a szánalmas, hogy nem fogadod el a tényt, hogy van egy cég, akinek fizetünk egy szolgáltatásért, és nem teljesíti a minimum szintet. Adok még egy példát: Ha az internetszolgáltatónál valami probléma lenne, mondjuk túl sok az előfizető és nem bírja el a rendszer, akkor te kit okolnál ? Az előfizetőket, akiknek az lett beígérve, hogy teljesítik a szerződésben leírtakat, és fizetnek a szolgáltatásért, vagy pedig a szolgáltatót, mert nem tudja orvosolni a problémát ? Én úgy gondolom, hogy épp gondolkodással a szolgáltató okolható, mert 1 vagy meg kell oldaniuk a problémát, akármilyen is, 2 azt kellene mondani, hogy bocsi, ne fizessetek, mert nem megy. Ezzel takarózni, hogy ilyet nem lehet orvosolni... na az a szánalmas. És azt is hozzátenném, ha nem lenne világos, hogy ebben a buliban két szereplő van: Sony és a hülyegyerekek.
    Illetve mint írtam feljebb, nem ez az első eset, hogy a Sony nem tudja kezelni a szervereit. Kezdem úgy gondolni, hogy inkompetensek erre a feladatra.

    es ha mar fizet havi 1500 forintot akkor elvárja h kínyaljak a segget es olyan dolgokat oldjanak meg amit nem lehet

    Ilyet nem mondott senki, és nem is várja el senki. Ha nem kellene a hülye multiért fizetni, elhiheted, hogy leszarnám a +-t, illetve ha nem fizetnék érte, és úgy hal le, azt mondom oké, de azért ne szakadjunk már el a realitásoktól.

    akkor ne fizesd bmeg Leírtam.

    plusz ingyen játékbol is biztos akad 1-2 ami tetszik... De komolyan ha havi 1500 ekkora penz nektek, a konzolt is adjatok el mert nem nektek való.

    Képzeld hidegen hagy az ingyen játék. Már PS3-on sem érdekelt, hiába voltak jók.

    [ Szerkesztve ]

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák