Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    válasz FunPro #269627 üzenetére

    Az elkészítés módja és jellege nem változik a Ubisoft egyik stúdiójában se. Nyilván azt te is érzed, hogy ott is vannak kreatív zsenik, gameplay designerek, nem csak az Indie stúdióknál... Közelítsük meg másik oldalról a témát: egy ip lehetőséget, keretet és biztosabb felvevőbázist hoz.
    Lehetőséget, hisz az AC sorozat alapgondolatára építve a történelem bármely fontosabb eseményéhez készíthetnek egy-egy részt. És már itt megbukik az a kijelentésed, miszerint jobb lett volna a 3. résznél lezárni a szériát. Az AC mindig is a történelmi korokról, helyszínekről, személyekről és az assassinok/templosok közti viszályról szólt, nem Desmondról. Hogy a jelenkori szál nélkül jobb játék lett volna? nem tudom, a 45 órából kevesebb, mint 1 játszódik a jelenben. Valószínűleg a töltőképernyőt hosszabb ideig bámultuk.

    A Skull & Bones lesz az a játék, ami igazolhatja az álláspontodat, miszerint az AC logó nélkül jobb játékot készíthetnének. Habár abból kiindulva, hogy mennyi ideje halogatják a megjelenését, szerintem ők maguk se bíznak benne.

Új hozzászólás Aktív témák