Új hozzászólás Aktív témák

  • fausto

    addikt

    Megvettem a Dreams-t. Kicsit felemásak az érzéseim. Megcsináltam az Art's Dream "kampányt" és imádtam, nagyon bejött az elvont sztorija, a hangulata, a gameplay megoldások, a változatosságok, az art design, a zene, minden.
    Viszont azóta nem igazán találtam olyan alkotást, ami lekötne. Rengeteget játszottam az LBP szériával és ott valahol egyből megtaláltam a kedvemre való kontentet. Itt meg az MM's pick menüben sem igazán találok olyat, ami megütné a mércét.
    Igazából az a baj, hogy látom az elkészült játékokban, hogy milyen marha nagy meló lehetett megcsinálni, de attól még nem feltétlen lesz jó. Találtam pl egy autós játékot, nagyon szép, meg minden, de nincsenek gépi ellenfelek és tök fapados az irányítás. Amiket láttam platform játékokat, azok is szépek, meg jópofák, de csak akkor, ha a Dreams keretein belül nézem.
    Megint csak az LBP-t felhozva, ott is imádtam a kampányt, de a user-ek által készített pályák gyakran odavertek a készítők által csinált pályáknak. Itt meg úgy érzem, hogy az Art's Dream-mel már láttam is a maxot, amit ki lehet hozni a Dreams-ből.
    Szóval ha valaki már több időt töltött a játékkal és vannak kedvencei, osszátok meg velem pls, hátha csak elmentek mellettem az igazán kiemelkedő dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák