Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Tegnap a TLOU2-ben pár óra játékot meg kellett ismételnem a játékmechanika és saját figyelmetlenségem miatt, ezért leírom, hogy más ne járjon így.
    Az általam leírtak még csak nyomokban sem tartalmaznak spoilert, csak figyelem felhívás, de békesség jegyében kapott spoiler megjelölést.

    Tegnap feltettem egy kérdést a LOU2 topikban, de nem nagyon jött rá válasz, még a neten más helyen sem jártam nagyon sikerrel, segítségképpen bedobom ide is.
    A játék során igen-igen ajánlott minden zeget-zugot megnézni, mert ha egy adott pályarészt befejezel akkor már nem mehetsz vissza és elég fontos fejlesztésekről maradhatsz le.
    Így jártam én is, plusz belefutottam egy bugba is, már ha az egyáltalán.

    A játék indításakor a menüben látható egy chapter választási lehetőség. Amelyik fejezetet megcsináltad, oda később visszatérhetsz, ez a platinázóknak jó hír, mert az elmaradt tárgyakat lehet ilyenkor újra felszedni és ezt a játék elkönyveli.
    Na most én itt kiválasztottam egy fejezetet, mert nem szereztem meg vmit, onnan folytatom a játékot(2 óra ment a levesbe) és a mentések során viszont már innentől számolja nekem a játékidőt, fura, olyan mintha onnantól kezdtem volna a játékot.
    Egyébként a fejlesztések nélkül bár nehezebb a játék, de ha arra gondolunk, akkor ez is csak még jobban életszerűvé teszi a játékot.
    Szóval aki még nem kezdte el az figyeljen, mentsen, kutasson, kevesebb szopóval jár így a játék.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák