Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Deck #235925 üzenetére

    A tény az tény, ezzel nem akarok vitatkozni.
    Ugyanakkor, a személyes véleményem az, hogy aki állandóan a cheaterekkel (konzolon egér+bill használókkal) van elfoglalva, az egyszerűen egy noob. És ezt nem is kívánom szépíteni. ~20 év kompetitív PC-s időszak alatt találkoztam én is rengeteg csalóval. Aki tornádóként pörgött végig a pályán és 10mp alatt megnyerte a köröket az egyértelmű csalás. A gyanús meg nem érdekel. Én se voltam mindig ilyen ."Fiatalabb" koromban habzott a szám nekem is. Aztán koppantam 2x, és bekussoltam. Olyanra kiáltottam cheater-t, aki sose csalt, csak egyszerűen sokkal jobb volt. Aztán amikor játszottam profi játékosokkal, akkor teljesen átértékeled ezt a dolgot. Annyira más szinten játszanak, olyan dolgokra képesek, amire az átlag játékos cheatet kiált. De ezzel csak magát égeti.
    Konzolon is ez az egér+bill nyavalygás... baromi ciki. Egyrészt nem is feltétlen előny ahogy hallom, a zselé szerű inputlag miatt. Ha meg az nincs, akkor is legyőzhetőek ha a saját játékodra koncentrálsz. Ésszel és némi skillel szerintem bárki lőhető. De ott kezdődik a dolog, hogy az átlag gamerek 50%-a minden FPS lövöldében úgy közlekedik, hogy a földre céloz. Sírni mindig könnyebb..

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák