Új hozzászólás Aktív témák

  • DaFunk1511

    tag

    Sziasztok.
    Sima és Pro verzió között nem tudok dönteni. Elhihetitek végigolvastam már a fórum elején linkelt oldalakat, pluszban még vagy 10 másikat de a látott tesztek és a játékon belüli különbség összehasonlításánál körülbelül az egynegyede játéknál látszik nagyon nagy különbség.
    Legfőképpen 1080p a megcélzott felbontás csak még nem tudom hogy sima 50 Hz es TV vagy gamer monitor legyen vásárolva mellé.(leginkább a 30fps miatt kérdezem)

    Leginkább casual felhasználó vagyok munka után körülbelül egy két órát ha tudok játszani, de nem szeretem hogyha megdöccen játék. Gépen is 60fps környékén játszom.
    Multiplatform játékok terén kb az MK11, GTA 5, COD black ops 3 ami érdekel online szinten is.Persze egyértelmű hogy a konzolra szánt alapok meglesznek (Gran turismo,God of war,stb) de ezeknél nem láttam nagy eltérést.
    Pl. Red dead redemption 2 esetében van nagy változás? (Pl hó)
    Kb 4-500 eurót szánok ilyesmire,(300 a konzol, 200 a monitor) ezért a PS4 a választás és nem kell fejlesztgetni mint a pc-t és ráadásul azt nem hozom ki ennyiből és a napi 1 órára nem is érné meg.

    Használtat sima verzióból 200ért dobálják (Mediamarkt 250) pro verziót nem találok 300 alatt és ki röhögnek ha a garanciát kérdezem... 🙄 350 az új, tehát... Kell vigyázni a garancia nélküli verziókkal? Vagy simán vehető? (Bár lehet nekem megéri a plusz 50-et a garancia)

    Következő kérdés: külföldön melózom, ha esetleg otthon veszem akkor régióval lesznek bajok Eu-n belül?

    Bocsánat a kusza kérdések miatt, de minél többet olvasok annál jobban elbizonytalanodok.

Új hozzászólás Aktív témák