Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Peter

    őstag

    válasz tboy93 #205598 üzenetére

    " van jelentősége mindennek amit teszel"

    Pont ezzel volt a gondom hogy cirka 80%-ban nem.
    Félreértés ne essék tetszik a játék és nagyon jó, de ha mondjuk többet tanulnak néhány 20-30 éves kalandjátékból akkor isteni lehetne, így kicsit túl-hypoltnak érzem. A sztori szuper (bár ez nem a készítőket dicséri, mert összeollózott), a grafika és a hangulat elsőosztályú, a játék élmény viszont gyengécske.
    Ha oda adod egy egész kicsi gyereknek a kontrollert hogy amíg egy lehetséges dolgot lehet csinálni addig nyomkodja, te meg nézed és csak "több lehetőségnél" veszed át az írányítást, akkor érződik hogy miről is beszélek.
    Sírba tesznek az olyanok, hogy: Szálj ki a kocsiból, Állj fel, Nyomd meg a gombot, Menj oda, stb. Mind olyan hogy vagy megcsinálom vagy áll a játék, semmi jelentősége nincs csak hogy azt az illúziót keltse hogy játszól, de igazából ez mind mehetne videóban. És a gond az hogy "kattintások" nagyrésze ezek miatt van.
    Én ezeket vagy kihagytam volna, vagy legalábbis csökkentettem volna a számukat, és funkcionális dolgokat tettem volna a helyükre.
    Nagyon egyszerű példa; ha Nem kapcsolod fel a villanyt akkor nem áll a játék addig, hanem mehetsz csak éppen rohadtul nem látsz, stb.

Új hozzászólás Aktív témák