Új hozzászólás Aktív témák

  • fausto

    addikt

    Kíváncsi lennék ki mióta Plus előfizető. Mert eleinte tényleg úgy volt pozicionálva, hogy egy prémium szolgáltatás és kb. úgy is működött (még a PS3-as generációnál) 2012-2013 körül olyan címeket adtak, hogy az ember nem akarta elhinni. Kb. max 1 éves AAA játékok kerültek be a gyűjteményre és egyszerre 2 (PS3 és Vita), majd 3 (+PS4) platformra adták a címeket. De ahogy bekerült a PS4 is a képletbe elkezdett a Plus is leépülni, mert a sok marha (én is) úgy is megveszi a multi miatt. És tegyük hozzá, hogy az online funkciók nem igazán fejlődtek olyan mértékben, mint amennyi pénzt beszednek a Plus-ból. Mert számoljuk össze:
    - a PSN nem igazán fejlődött
    - kamu, hogy a szerverek fenntartására kell a pénz (pl. GTA Online vagy Battlefront 2 multihoz mi köze van a Sony-nak)
    - kevesebb lett a szolgáltatás (már csak 1 platformot szolgál ki - ami érthető, de attól még kevesebb)
    - a játékok minősége is romló tendenciát mutat
    - a could save viszont 100Gb lett, hát meh....fontos tulajdonság :D
    Szóval összességében, aki már úgy kóstolt bele a PS-es közegbe, hogy a "multiért fizetni KELL" vagy mondjuk X-ről jött át, ahol ez mindig is alap volt, annak érthető, hogy ez miért természetes. Aki viszont már pár generáció óta Sony konzolok játszik, szintén érthető okból elégedetlenkedik, hiszen egyre kevesebbet kap ugyan azért (vagy több) pénzért.

    Viszont más téma: van ingyen SPIDER-MAN: FAR FROM HOME VIRTUAL REALITY EXPERIENCE játék és nagyon fun, sokkal jobban sikerült, mint az előző, végre lehet lengedezni rendesen a városba :)

Új hozzászólás Aktív témák