Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz Mike #198367 üzenetére

    Én az 1-est is single playerre értettem, mint ahogy a többit. De ha a további pontokat multiba is bele tudnák tenni, az nyilván remek lenne. De érzésem szerint a RDR2 nagyjából ennyi volt a fejlesztők részéről is. Sok játékost elvesztettek, pl. akik végigjátszották, vagy nem tudtak azonosulni vele, vagy éppen a jelenlegi multis rendszer nem kötött le, a játék ára erősen megzuhant. Azért talán a GTA5 esetében sem volt 3-4 hónap után 12-14ezres Store akció. Valószínűleg látják, hogy a kezdeti vásárlások után igencsak visszaesett a játék iránti érdeklődés. Gondolom úgy tervezték, hogy amit most kínál a játék (SP és MP), az majd elég lesz a játékosoknak 1-2-3 évig. De ez is csak az én elképzelésem. Aztán lehet a következő hónapok rámcáfolnak.

    Amiket felsoroltál, azokat én is jónak tartanám, hiszen egy ekkora világban, egy ilyen életszimulátorban igazán bele fértek volna ezek a funkciók. Nem lett volna kötelező, mint ahogy a vadászat is csak egy opció, de legalább lenne értelme tovább játszani, tartalmasnak érezné az ember. Szerintem egy ekkora volumenű fejlesztésnél, 2020 közeledtével már igazán belefért volna ekkora odafigyelés. Pláne úgy, hogy korábban arról szólt minden hír, hogy a fejlesztők imádják ezt a korszakot, ezt a western közeget.

    De ismételten leírom, hogy a játék megjelenése, technikai oldalát tekintve a legrészletesebb, legkidolgozottabb, ami valaha megjelent OW játékban, tehát az ürességet nem itt érzem SP-ben. A multinál pedig hatványozottan igaz, hogy ott még annyi NPC sincs, mint SP-ben.

    Mindenesetre, örülök, hogy neked tetszik. Én is nagyon rá voltam izgulva a 18-as évben, tervezgettem, hogy hány hónapig/évig el leszek vele... aztán sajnos pár nap játék után elillant a varázs.

Új hozzászólás Aktív témák