Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Wesder #186025 üzenetére

    - Halo-val anno az egyessel játszottam, nem volt rossz, gondolom az 5. részre még jobb lett. Killzone-hoz még nem volt szerencsém. Nekem Fps nem nagyon hiányzik (konzolra), de ha így nézzük, ebben gyenge a ps. Viszont a Halo 5 nem egy mai darab és azóta nem volt semmi értékelhető a zöld oldalon sem.
    - Forzából a Horizon 2-vel játszottam sokat, baromira élveztem, a többit nem próbáltam, a ps oldalon lévőket sem. Az azért elégé elismert a gémer társadalomban, hogy a Forza az alfája és az omegája a zsánerének, szóval ezt nem lehet cáfolni (mondjuk elég réteg játék is, nekem generációnként bőven elég lenne 1-2 rész).
    - Platformernek ott volt a Crash (ami már nem ex), ott a Knack, a Ratchet & Clank, meg még biztos van egy pár (igaz ezek 3d-sek, nem pedig 2.5d). Még biztos van pár ex platformer, de én nem nagyon ismerem őket.
    - Sea of thieves - a gameplay-ek alapján úgy láttam nem nagyon van benne tartalom, itt talán hasonló volt a No Mans Sky (amíg ex volt), hogy van-e más ilyen azt nem tudom.
    - State of decay - most jön a Days Gone, jobbnak néz ki, de várjuk meg a megjelenést (sajna nem tudom mi a pontos zsánere, biztos van még valami ami hasonló, esetleg a LoU?)
    - Crackdown - előbb had jelenjen meg, biztos van valami hasonló itt is (legalább is a single részéhez).
    - Quantum break, Sunset overdrive, Gears 4 - több éves játékok, ezek közül a Sunset érdekel, a többi annyira nem, de nekünk ott a Spider-man, az Infamous sorozat és az Order, talán ezek amelyek zsánerben hasonlóak.

    Viszont lenne nekem is két kérdésem:

    1. Hol vannak olyan játékok x-en mint a PlayLink-es játékok, a The Last Guardian, a Gravity Rush, a Last of Us, az Uncharted-ek, a Quantic Dream és a Supermassive Games játékai, a Shadow of the Colossus, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God of war és amit én nem tartok sokra de létezik és sokan szeretik a VR?
    2. Mikor jönnek olyan játékok xone-ra mint a Death Stranding (mondjuk ezt még mi sem tudjuk mi :D), The Last of Us Part 2, Ghost of Tsushima, Final Fantasy 7 Remake?

    A kollégának szerintem nem kellene a feszültséget keltenie, mert ex címek terén nincs igaza. Azokhoz amit felsorolt, dobd hozzá még a Cuphead-et és kb nincs is több MS ex cím, én meg rengeteg mindent kihagytam, bár tény, hogy 1-2 zsánert hanyagol a Sony de a többit nyomatja 1000x és nem 1-1 játékot csinál zsánerenként egy egész generációra.

    Viszont ettől függetlenül az xone s egy jó konzol a xonex pedig baromi jó és a szolgáltatások terén - szvsz - irigylésre méltó. Mindenki eldöntheti, hogy mit preferál jobban és szabadon választhat platformot, mindkettő mellett van bőven pozitívum.

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák