Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz danielgalaxy #150971 üzenetére
Az az igazán elismerésre méltó a játék részéről, hogy még a Longest Journey-ből is emlékszem pár dologra, pedig majd' két évtizede játszottam vele. A Dreamfallból persze több minden megvan, de azzal is már több, mibt 10 éve játszottam. És ezek után már a prológusban összeszorult a szívem...
Zoe szinkronhangja még mindig tökéletes, a történet pedig ugyanúgy nem mindennapi. Gyakorlatilag az egyik legkülönlegesebb videojáték sztori, amit ezek a játékok mesélnek el.
SPOILER!
Én már el is felejtettem a Dreamfall végét, erre igy kell látni szegény Aprilt és Zoe-t...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóhifi
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Thunderdome, Hardcore, Gabber, Earthquake
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest