Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz WhiteWalker #133951 üzenetére

    Én igazán nem értelek téged, ekézed gyakorlatilag a konzol gyártókat valamiért mindig, aztán néhány nappal később kijelented hogy az adott generáció egy fos mert nem tudja a csillió fpst 4k-ban 150-200 eurós áron és az éves plusz előfizetés milyen gagyi dolgokat ad. Majd megint eltelik néhány nap és jössz a de régen minden jobb volt dumával.
    Az hogy volt egy erős konfig meg egy fostartály megjelenítő 100-ból 99 gép mellé (katódsugaras tv, plazma meg projektor nem volt mindenhol ps1-2-3 idejében, Xbox-ot konkrétan az Orion tv-mre kötöttem rá) mi a csuda volt bennük annyira eszméletlen? Grafika azért nem volt az a bekakilok, inkább a sztori meg az újdonság varázsa volt ami a gép elé kötött.

    Most van egy Pro-d akkor FHD-ban fix 60 fps van skálázottban meg 30 de te a szuper jedi kepességednek hála látod 29.7 fps-t is amit ugyancsak előadsz havonta egyszer.

    XOX topikban gondolom tolod ugyanezt?;)
    Miért nem tetris-sel tolod?
    Miért nem mész és raksz össze a garázsban vmi korrekt konzolt és kopogtatsz be a nagyokhoz?
    Komolyan mondom hogy annyira nem értem meg minek írsz ide? Hónap óta csak a fikázást tolod ebbe a topikba ami persze egy darabig idegesítő, aztán unalmassá válik aztán meg az értelmi képességeidet kérdőjelezi meg, pedig biztos nem vagy egy hülye gyerek.

Új hozzászólás Aktív témák