Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Ha volt már bocsi, itt vannak a conversion rate-ek az uj sony reward programba, trofekat lehet pontokra bevaltani amiért jatekokat lehet venni a Store-ba (termeszetesen az US profil) bronz trofea nem játszik, 1.000pont=10$
The trophy-to-points conversion rates are as follows:
100 Silver trophies – 100 points
25 Gold trophies – 250 points
10 Platinum trophies – 1000 points[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Valaki játszott a Dirt 4el?Nagyon gondolkodok a megvételén, most jó áron van.Amitől félek, az a kevés pálya.Na ezért tetszik jobban a WRC 7.Ezzel játszik valaki?Nem az érdekel, hogy mennyire szimulátor vagy sem.Utálom a szimulátorokat.A Dirt sorozatnak (Dirt Rally kivételével) pont jó az irányíthatósága, ez fekszik nekem.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz LoBoS #128795 üzenetére
Ilyen kütyü kéne.
Őszinte leszek...én anno még PS3 idejében próbálgattam.... Mondjuk úgy, hogy gyakorlatban működött...de... el volt csúszva a kép...meg zöld volt az egész.
Ez az.. "egyik vége ilyen..másik olyan" kábellel nem fog menni. Legalábbis mi nem tudtuk működésre bírni. Illetve nemrég írt valaki itt a topicban ugyanezzel a problémával. Mindenképp egy rendes átalakító kell ami átkonvertálja a jelet.Például...
De garancia arra, hogy tökéletesen fog működni ...az nincs.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Gulyopapa
addikt
válasz ProEvoFan #128803 üzenetére
Én játszottam pc-n vele, WRC 7-tel is. DiRT jó kis game, jó hangokkal, pályagenerátorral ( ami amúgy semmire sem jó ). WRC 7 nekem egy rémálom volt. Autók mozgása a pályán, hangok szarok. Egyedüli előnye az eredeti helyszínek. WRC már évek óta küzd hogy letegyen az asztalra egy jó játékot, de nem sikerül neki....vagyis nem a WRC hanem a fejlesztőknek
[ Szerkesztve ]
-
-
moonchy
újonc
Sziasztok..
Olyan kérdésem lenne hogy vettünk kb 1 hónapja egy Vrt.. Eddig tökéletesen működött.. Tegnap felhelyeztük tvnket a falra ki lett húzva a hdmi kábel..mikor újra bekapcsoltunk mindent ugyanúgy ahogy eddig működött már a tvn nem volt kép...mi lehet a probléma?! Ha simán ps gép van rákötve a tvre
van kép a tvn ha már össze van kötve a vr boxal már csak szemüvegbe látjuk a képet de tvn nem...remelem tudtok segíteni.. Válaszotokat előre is köszönöm üdv Móni 😊 -
Ryder1
senior tag
Assassin's Creed Origins kódok Monster Energy-ből:
1, 3755033112
2, 9989438485
3, 0242712550Aki vitte, az írjon ide, hogy más ne próbálkozzon feleslegesen.
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Jövő héten csatlakozom én is a PS4 pro tulajok táborához.
UC4-el és a kiegészítőjével fogok kezdeni.Milyen exkluzív címeket érdemes még megvenni hozzá?Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Ezzel a monitorral müködik a ps4? [link]
-
bAtt001
addikt
válasz gyerecske #128815 üzenetére
HorizonZeroDawn, most kezdtem eddig vagy 8 órám van benne, kezd elkapni a hangulata, jó a gameplay nagyon, viszont az átvezető párbezédek háááát a random rángások és oda nem illő gesztusok eléggé kizökkent, na meg a főszereplő malacfeje. De amúgy jó játék.
Ha még nem játszottad akkor a witcher3-at ajánlom, utána minden játék gagyi lesz de megéri
-
stilo18
addikt
Lehet volt róla szó és én nem vettem észre, de meglepetésemre ma leszedtem a gyerkőcnek a Knack - et..
És indításkor megkérdezte, hogy magasabb felbontásban vagy jobb frame rate - el szeretnék játszani.
Magyarul kapott Pro patchet.Tök megörültem, hogy ilyen régi játékkal még foglalkoznak
Jah és nagyon tisztességes munka lett, kifejezetten jól néz ki most
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
gamegod
senior tag
na szóval leszűkítettem magam 3 tv-re
LG 670v vs 6517 vs 701v
jelenleg nem nagy az árkülönbözet a 3 tv között.
ps4 , plusz filmezés, sorozatok, foci éjjel nappal.
van lényegi különbség a 3 tv között? tudom a 701 mellé jár az MR távirányító meg a harman/kardon hangzás. Ennyi? ez elég érv lenne hogy azt válassza az ember?
Köszönöm a segítséget a döntésbenOnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
jmarcell
csendes tag
Sziasztok!
PSNow-val kapcsolatban lenne problémám/kérdésem. Nagy nehezen sikerült működésre bírnom egy US accounttal 1 hónapra előfizetve, a God of War 3 Remastered-et végig is játszottam, viszont a többi címnél (Ascension és a PS3-ra kiadott előző részek) mindig ezt a hibát kapom: "Unfortunately your network delay might make playstation now unusable in your area".
Annyit már sikerült kiderítenem, hogy minden PS3-as címnél ez történik, a PS4-es címek viszont gond nélkül elindulnak (kár, hogy azok közül ami érdekelt azt letudtam... ). 5Mbps-os internetem van kb. 50 ms-os pinggel, mint kiderült a GOW3-nál ez elég is volt, meg amúgy is ez a minimum követelmény, szóval nem értem a PS3-as címek miért nem mennek. Az lehet a baj, hogy nem UK, hanem US? Esetleg valakinek van valami tippje?Előre is köszönöm a segítséget!
-
sting2
addikt
válasz gamegod #128827 üzenetére
Panasonic EX 780 sorozat, ez egy jól sikerült készülék, minden értelemben.- ez alá nem adnám.
Valós 10 bit, 500 nit - ami otthoni használat mellett több mint elég, VA panel, Csúcs talp design, szinte káva nélküli megjelenés, nagyon kellemes input lag érték (21 ms), a felsőbb kategóriától megörökölt tényleg értelmes képjavítók.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
moonchy
újonc
Sziasztok.. Új vagyok nem tudom mi merre van..feltettem egy kérdést de nem kaptam rá választ ha meg igen akkor azt hol tudom megnézni?!
-
moonchy
újonc
Köszönöm kedves vagy hogy segítettél 😊
-
lanszelot
addikt
Hello
PS4 kontrollerrel van olyan gondom, hogy amikor arrebb teszem sokszor bekapcsolom a konzolt mert veletlen hozza erek a gombhoz.
Xbox on ugye hosszan kell nyomni, es ott nincs ilyen problema.
Kerestem a menuben hol lehet beallitani, de nem talalom.
Van erre valami megoldas? /azon kivul, hogy ne piszkaljam a kontrollert / -
MODERÁTOR
válasz lanszelot #128842 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak szokd meg, hogy mikor arrébb rakod, akkor úgy fogod meg, hogy közben nem nyomod be a PS gombot. Én a magam részéről még nem jártam úgy, hogy véletlenül bekapcsoltam volna. De számomra logikus, hogy a szárát fogom meg és nem az analóg karok között matatok.
-
bandi0000
nagyúr
válasz lanszelot #128842 üzenetére
francba előtted a legjobb beszólást... de azért van még
-húzd ki a ps-t
-forraszd ki a gombot
-ne nyomd meg véletlen a gombotalapvetően az a probléma, hogy egyetlen 1 gomb kapcsolja be a ps-t, te pedig valamiért nem tudod ezek szerint anélkül arrébb tenni, hogy azt meg ne nyomd amúgy nincs erre semmi megoldás a menüben
Xbox One: bandymnc
-
-
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Egy 1440x900-as monitorra tervezem rákötni a konzolt, lehetséges hogy probléma mentesen fog működni?
Gondolok itt arra nem lesz levágás a képből? Várható minőségromlás?
Hogy látjátok?Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest