Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
válasz Kickass #125309 üzenetére
A játékot megvettem a megjelenés napján és nagyon nagy lelkesedéssel láttam neki.
A Carrier móddal kezdtem, ahol a bicskám rögtön beletört a Ginettás futamokba, ahol számomra irreális viselkedéssel szembesültemPéldául:
1. UK futamon folyamatosan esik az eső. 16-ik helyről indulok, 1 körön belül felküzdöm magamat 1-5 helyek valamelyikére (Nehézség 60%) és a második körben látva a vízátfolyások számát óvatosan vezetek, de (!) az egyenesben nem tudom egyenesben tartani az autót még fél / negyed gázzal sem, míg az ellenfelek, mint a sínautók húznak el mellettem majdnem 2x sebességgel.
2. Ugyanez igaz a Brand Hatch futamra is. Második körben elkezdődik a szemerkélés, aminek hatására csúszok mint a korcsolyapályán, míg az ellenfelek, alig veszítve a köridejükből szétaláznak.
Lehet, hogy nem vagyok egy profi szimulátoros, de úgy érzem valamennyire konyitok a dologhoz......
A játékot amúgy kontrollerrel irányítottam, de kipróbálom hamarosan G29-es kormánnyal is, ugyanakkor nem hinném, hogy a nem megfelelő irányítás miatt tapasztalom a fentebb ismertetett viselkedést.
Ha van valakinek tanácsa, azt szívesen veszem.
UI: Az online futamokon én eddig semmi szélsőséges viselkedést nem tanúsítottam, pár akaratlan kicsúszást leszámítva, ennek ellenére a besorolásom a kezdő 1500-ról lecsökkent 1495-re, ami így pár futamból azonnal kizárással jár. Ez utóbbit sem értem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest