Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz WhiteWalker #124141 üzenetére
De. Oktoberben ps plus jatek lesz.... csak mert megvettem
Mondjuk les...om -
hitchins
őstag
Erdekelne ez a Hidden Agenda nevu jatek. Ez nem teljes jatek lesz vagy mitol ilyne olcso a storeban a preorder?
Lemezes valtozat lesz egyaltalan? -
hitchins
őstag
válasz WhiteWalker #124152 üzenetére
Dehogynem. Ismerem mind a 90-et csak azt nem melyiket huzzak ki.
Hat vagy ez lesz vagy a watchdogs esetleg blackflag -
WhiteWalker
nagyúr
Csillamf@sz láma kérdésem lenne , de ebben a Desztöni játékba mit kell csinálni? Miről szól? Nem az a szokványos FPS ahogy nézem...
-
ldave
félisten
válasz WhiteWalker #124158 üzenetére
Hát kapsz küldetéseket, azokat kell megcsinálni. Legalábbis a játék első jópár órája erről szól.
A Slime draws near! Command?
-
KaitouP
nagyúr
válasz WhiteWalker #124158 üzenetére
Loot vadászat "értékesebbnél értékesebb" cuccokra, amolyan e-pénisz növelőkre. Emellé társul egy sztorinak nem nevezhető valami, körítésként.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Gebriel
veterán
Hali,
Van esetleg elfekvőbe valakinek egy 2-3 napos ps+ kódja?
-
Kvelstadt
veterán
válasz hitchins #124156 üzenetére
Resi 7? Bár az inkább horror,de végre megint egy jó rész amibe nem csak lövöldözni kell mint a 4 5 6-ban.
Nekem nagyon tetszik ez a rész. Végre visszatértek kicsit a resi 1 maszkálós tárgykeresgetős-használós játékmenetéhez.Oriic
Kövi ilyen híred az legyen hogy bejelentették, mert ha ezek után nem jön én kiborulok![ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
KaitouP
nagyúr
válasz ldave #124164 üzenetére
Elhiszem neked, a TTK -tól nekem a játék kimaradt, nem voltam hajnalndó tizen valahány ezret kifizetni egy újabb DLC -ért, de addig sokat játszottam a játékkal, és nem a sztorija miatt szerettem... Lehet a TTK után ez változott, de abban biztos vagyok, hogy egy komolyabb sztorival rendelkező játék mellett még mindig elbújhat a Destiny. (Persze ezzel amúgy gond nincs, nem a jó sztori a játék célja.)
(#124166) Giinos
Hát úgy körülbelül, aha. Élvezetes amúgy, ha van kivel nyomni, de egyedül értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Frod
addikt
-
ldave
félisten
válasz WhiteWalker #124169 üzenetére
Lövöldözni jól lehet benne, de tényleg. Sokfajta fegyver van és mind tényleg más. Valakinek ez elég
A Slime draws near! Command?
-
KaitouP
nagyúr
válasz WhiteWalker #124169 üzenetére
Ezért, mint úgy általában a hasonló kategóriájú játékokért is. Haverokkal tényleg fun, de többet nem tud nyújtani, viszont annyit meg nekem nem ér meg, amit alapjátékostul, DLC -stül kérnek érte.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz WhiteWalker #124172 üzenetére
Áhh, ugyan... nézd, nyilván sokakat kielégít hogy több fős missziókban karöltve másokkal jobbnál jobb, ritkább, legendás meg stb. kategóriájú fegyverekért lődözik halomra az ellent, miközben tényleg egymásra vannak utalva a játékosok a legtöbb esetben, hogy aztán büszkélkedhessenek egymásnak a felszerelésekkel... én is élveztem más, eredetibb játékok mellett közbe-közbe az első részt, a hiányos tartalom ellenére is. Aztán jöttek horribilis áron a DLC -k, és az első kettő után azt mondtam, hogy köszi, de nem, még egyszer nem játszák el ezt velem.
-
Kvelstadt
veterán
válasz WhiteWalker #124172 üzenetére
Ps barátlistám kb úgy néz ki hogy A-Z ig mindeki destiny 2vel tolja,kivéve azt az egy embert aki még az elsővel játszik.
Én meg megvettem a resi5-6ot mert szeretema resit meg coop-ba jó móka, de muszájvoltam végigjátszani single playerbe."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz KaitouP #124173 üzenetére
Most ahogy írod , tényleg dettó Diablo csak FPS formában.
Engem már nem hoz lázba , mondjuk az első része is kimaradt , de ahogy olvastam az sem volt egetrengeto játék...
Úgy hogy ez is kimarad.
Vagy pedig ha lesz valamikor egy gold vagy deluxe kiadás esetleg akkor beszerzem. Pedig azt hittem a Bungie valami nagyot alkotott ezzel a DestinyvelKvelstadt: én inkább a Resi Origins és Rev. 1-2 részeket veszem meg.
Az 5-6 nem hoz lázba , boxon végig játszottam párszor.
Vannak kakukk tojás gamerek akik kimaradnak a Destiny hájpból -
sting2
addikt
Ha most rákattintok a Store felületén egy Destiny 2-re, mennyi idő alatt jön le?...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
kiezTe90
senior tag
Láma kérdés következik!
Van otthon egy anno pc-re vásárolt fülesem. (Valami nagyon nagy márka, akkora hogy most eszembe se jut a neve )
Kérdésem hogyha ps4-en akarom használni elég ha a kontrollerbe bedugom és viszlát? Vagy valamit állítgatni kell?
Valamint játékok alatt Ti is szoktatok használni egymással valami programot, vagy hogyan beszéltek?
Köszi előre is!Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Becksman
őstag
Divisiont érdemes megvenni? Van játszó tábora?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #124175 üzenetére
Volt belőle demo. Abból nem derült ki milyen játék? És a demo után ennyien vették meg.
Tehát ez egy szar! -
birorichard
őstag
válasz #20844032 #124179 üzenetére
Nem akaram belefolyni, de amit a műfajban technikailag, művészetileg, játékélményre lehet jól csinálni, azt itt most jól csinálták (persze, vannak hibái, de az alap az nagyszerű). Nincs korszakoltó újítás, sőt, az egy sem volt az, csak egy friss ötletből adódó műfajkeveredés, de leülsz mellé, és annyira jó a játékélmény, hogy nem akarsz felállni, egy sima lövöldözés is hatalmas szórakozás benne.
-
dokee78
félisten
Ha nincs Playstation előfizetés attól még frissülni kellene a játékoknak?
-
törölt tag
válasz birorichard #124182 üzenetére
Nem feltétlenül kellenek a játékokba korszakalkotó ötletek. A legtöbbször elég, ha jól vannak elkészítve. Ez szerintem jól van elkészítve. Tetszett a demo, meg is vettem. Csak nekem még picit várnom kell rá.
-
Scholes9
nagyúr
Bloodborneban mi a teendő, ha azt írja ki, h game install incomplete cannot load save data??
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
PACSA75
őstag
Kérdeztem már, de nincs segítség, így meg ismétlem (bocs) : nem tudok multizni, kidob minden szerver (f1 2017, project cars). Ps+ fizetve, internet jó (free to play műxik hiba nélkül). Könyörgöm valaki mondjon megoldást, lassan már 2 hete ezzel kínlódok. Minden internet beállítást kipróbáltam már (pedig easy n is simán működnie kellene) .
-
Bencus88
nagyúr
6 és fél óra alatt, én is sikeresen átvittem ezt a remek mesterműt, Lost Legacy, áradozhatnék órákig róla, de előttem már sokan megtették, zseniális látványos iszonyat lekötött, Naughty dog azt hiszem többet nem is kell elmondanom.
-
Rage47
veterán
Hellblade lett a PS Store legsikeresebb játéka augusztusban.
-
Tegla80
addikt
válasz PACSA75 #124190 üzenetére
Az internet tesztelesnel nat type2 vagy 3 van irva mikor teszteled?
Visszakerestem az alatald irt hozzaszolasokat idaig,de nem irtad meg,h ki a szolg es mekkora a neted es mit mersz valojaban......esetleg mobilnetrol meg tudod e oldani,h kiprobald valamelyik jatekot es igy kizarjuk vagy megerositsuk a sajat szolgaltatod hibajat.Sony® & PlayStation®
-
marilllyo
veterán
válasz Becksman #124186 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam a magyar nyelvre kár adni. Egyrészt közel Google translate, másrészt a sztori szempontjából lenne jó érteni de a sztori akkora egy kihagyott ziccer amilyet ritkán látni. Tök jól felépített koncepció amiből a játék semmit sem kamatozik.
Egyébként ha nincs ismerősöd akivel nyomhatnád akkor hagyd ki... Egyedül felejtős.Szerintem.....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest