Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
a pubg corp. elkezdte perelni a játékokat, amiket a pubgról másoltak. rules of survival, knives out, free fire és az ilyenek.
>
-
addikt
Általában nincs időd arra, hogy megtaláld a fegyvereket és kipróbáld. Én is találtam már amúgy, de aztán 5 másodpercére kezdett a meccs, szóval...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Nashaba
tag
Ilyet láttatok már? Még a kis szigeten voltunk és lövöldözést hallottam - egy srácnál shotgun volt és lövöldözött vele.
Kép -
Nashaba
tag
válasz szabacsik #139 üzenetére
Van de nem egyszerű. Itt egy link, nagyon csúnya angollal:
4PDA GuideEzzel a weblappal lehet dekódolni a fájlt ami a guideban szerepel. Kelleni fog az ESFile Explorer is.
A fájl akkor lesz használható állapotban ha előtt e játékot mediumra állítottad és elindítottad egyszer azzal a beállítással.
Ha esetleg túl kínai szólj nyugodtan vagy elkuldheted a fajlod és beállíthatom a legminimumabb beállítást. Viszont még sajnos ez sem garantálja a jobb sebességet feltétlen.
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
Jól sejtem ugye hogy nincs esély kicsit visszább venni a beállításokat mint low? . Alapjáraton medium-ra állította a grafikát, de még így is csomószor low fps-van. Xperia XZ-vel próbálkozom. Ráadásul 40-50p játék után még durvább akkor már játszhatatlan.
/\____/\
-
Scale
őstag
válasz Balázs1621 #134 üzenetére
iOS-en sajnos már nem ilyen egyszerű letölteni a kínai klienst. Úgyhogy én hagyom is ezt a témát, pedig szívesen kipróbáltam volna.
-
Balázs1621
senior tag
válasz predator00 #133 üzenetére
Én még a 0.3.2 -t töltöttem le. És felfrissiti magat a legujabbra. Googleba beirod, hogy pubg 0.3.2 apk szerintem kidobja. Majd hazaerek belinkelem.
-
predator00
tag
válasz Balázs1621 #131 üzenetére
Honnan lehet beszerezni azt a verziót?
-
Nashaba
tag
válasz Balázs1621 #131 üzenetére
Tudtommal választható és level 5 utan nyilik meg.
-
Balázs1621
senior tag
Az uj map hogy erheto el? Random bedobja vagy ki lehet valasztani? (Kinai 0.5.1)
-
chapwees
tag
-
Scale
őstag
-
mark!
őstag
pedig jó az a vss, de inkább a játék végén, amikor már nagyon kicsi a kör.
mostanában játék elején egyik slotban mindig tompított p92 van red dot-tal, brutális amit azzal lehet csinálni városokban simán rohangálok vele és lövök mindenkire, főleg ha solo squadozok, ha megölök valakit a többieknek esélye se lesz megtalálni, mert nem tudják hogy honnan lövök>
-
sayCet
aktív tag
válasz Balázs1621 #118 üzenetére
PC-n hiába játszanak, szűri a játék az emulatorral való játékot, és csak emulatorral jatszokkal dobja össze az embereket. Egyszerűen csak kevesebb a Bot ahogy mész felfelé.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Scale
őstag
válasz Balázs1621 #118 üzenetére
Attól függ mire. AR-ből nekem a scar a kedvencem, de ha van M4 akkor egyből cserélem rá ha még elég a játék eleje-közepe fele vagyok és van sok attachmentem már AR-hez, de amúgy meg nem cserélem le M4-re sem ha már tudom, hogy nincs lehetőségem lootolni meg fosztogatni és pörög a vége.
Emellé meg mindig jó egy rifle. Ezt sajnos annyira ritkán használom, hogy még nem volt időm kitapasztalni de SKS, Kar98k meg Mini amit sokszor van nálam. AWM illetve droppos cuccok nagyon ritkán. Egy valami van amit innen tudom, hogy nem szeretek, az a VSS, valahogy nem jött be, kicsit a sebzése ( ).
-
Micsurin
nagyúr
válasz chapwees #119 üzenetére
Beállítás függő, mivel többen hisztiztek már S8-al, hogy alapból betud szaggatni a játék. YT-s fullon van vele.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Balázs1621
senior tag
Kezd egyre nehezebb lenni a játék. Most már nem olyan egyszerű az első hely megszerzése, pedig duoba játszunk. Gondolom egyre többen játszanak pc-n. Szerintetek melyik a legjobb fegyver? Nincs valami lista, hogy melyikkel a legjobb?
-
D013
aktív tag
Nyílván visszavéve a framerate-et mediumra, nem lesz annyi hőtermelés, de a jelenlegi telefonok nagyrésze nem tud mit kezdeni a 60 fps-el 5-10 percnél tovább. Fel is szokták a játékok hívni a figyelmet hogy gyorsabban fogy az akksi illetve, hogy melegedésveszély. (Már ha a high framrerate itt 60 fps-t jelent). A ROS tudja tartani az FPS-t highon és a melegedés serm vészes, pedig grafikailag ugyanott van kb, persze más engine és stílus - kicsit közelít a Fortnitehoz Mindegy, megvárom a 0.40-et és újra ránézek.
-
mark!
őstag
válasz Hopkins95 #113 üzenetére
ki fognak javítani mindent, redditen is elég sokat válaszolgatnak a kérdésekre, és foglalkoznak a játékosok véleményével. (még)
p10 liteon és iphone se-n játszok, viszont ha androidon lagmentesen akarsz jó grafikán játszani, bizony csúcshardver kell. eddig s9+on láttam, hogy a 8x scope ne akadna.
[ Szerkesztve ]
>
-
addikt
Nekem bizony szépen felmelegszik a Snapdragon 808. De ez mindennél így van, ha Goat Simulatort játszom, ott sincs másként. Aki szerint szar a játék, mert szarul fut, az inkább dobja ki a telefonját és vegyen egy rendes telefont. Olyankor nem a játék szar, hanem a telefon.
(#114) Micsurin Azért hadd védjem meg a játékot, ha még a tesóm Huawei P9 Lite telefonján is elfut lowon...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Scale
őstag
Én nem próbáltam a kínai verziót, megvárom a globalban.
Jelenleg nekem Xiaomi A1-en meg ipad air2-n is legalacsonyabb grafikán fut csak, a xiaomi így is van hogy belassul, melegedni nem melegszik rajta. Ipad-en meg melegszik de nem lassul be ezen a grafikán. Balanced-en már scope-pal belassulna meg nagyon melegedne.Kíváncsi leszek, hogy tényleg annyival jobb lesz-e, bár abból a szempontból érdemes lenne felraknom a kínai klienst, hogy ki tudnám prübálgatni különböző grafikai beállításokon, mire ideér a global addigra tudjam melyiken fut normálisan.
-
Scale
őstag
Kínai verzióban már bent van élesen a 0.4-es verzió és úgy tűnik sokak szerint sokat javult a performancia. Nagyon várom már az EU-s verzióba is.
-
Micsurin
nagyúr
Honor 8 - Szintén nem melegszik.
Szutyok port? Mégis miről lenne közvetlen portolva? :DDD
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
D013
aktív tag
A PUBG-től is felforr a telefon és még alacsony az fps is. Kénytelen voltam levenni kernel auditorral a CPU, GPU órajaleket mert féltem hogy sérülni fog a hardver. Szutyok egy port, remélhetőleg a 0.40 fog rajta javítani. Addig is ROS-ozom, ami tökéletesen megy és nem ég le a telefon sem.
-
chapwees
tag
válasz Micsurin #103 üzenetére
Kar98K fullozva 4x/8x-el M4 red dot mellett a favorit, meg lehetőleg lv3 helm/vest ja meg a serpenyő Na meg ugye ha esik AWP, de az elég op, eddig minden 1 hit volt vele, de sok fegyver meg értelmetlen benne, mert a jobb helyeken ezek mind ott szoktak csücsülni, mint pl azokon amiket írtam korábban. De találtam már fullos pakkot sima házban is, azzal kb 2 perc alatt megvolt a lootolás, aztán meg elütött valami buta motorral...
Az amúgy tetszik benne hogy a vechile bugok meg a többi megmaradtak az eredeti játékból, eddig 5x haltam meg bepörgő meg fennakadó kocsi miatt -
Micsurin
nagyúr
Hmm kezd nehezedni a játék, de még mindig nem ellenfelek sajnos.
@chapwees: Pontosan, gyors loot: AR, Vest min egy police vest, de inkább military, ha van még egy AR, Dot + 4x scope(ebből marha sok van), egy adag medkit és én el is szoktam indulni ellenfelet keresni.
A SCAR-L az ebben a játékban is a legjobb, ma rájöttem.
Fortnite Androidról valaki valamit tud?
[ Szerkesztve ]
-
chapwees
tag
Érdemes a játék első pár percében agyonlootolni magát az embernek, lőtér meg bunker erre a legjobb, kis területen sok nagy loot van, fegyverekkel meg lőszerrel+armor/táska, utána meg menni a lootbox-ra AWP-ért, onnantól meg csak taktika meg helyezkedés az egész. (eddig bunkerben találtam a legtöbb Lv3-mas cuccost, én oda megyek legtöbbet)
IGN: xHypo[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest