-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono76
tag
válasz ericdrawen74 #30023 üzenetére
Nem ad semmit.
-
Nono76
tag
válasz fcbarca #29893 üzenetére
Nemrég váltottam XFX Speedster Quick 6750 XT-re. Nálam nincs coil whine, illetve semmivel sem fut rosszabul mint előtte a zöld kártyával. Mikro akadás ugyan úgy megvan ezzel is mint ahogy a másikkal is megvolt. Ez nem a hardver hibája.
Grave_444
"Streamereknél sosem laggol" erre már én is felfigyeltem, de arra gondoltam a 60 fps streamen talán nem jön át. Olyan streamet meg még nem láttam ahol ki lenne rakva a frame time mondjuk egy afterburnerrel.[ Szerkesztve ]
-
Nono76
tag
válasz Grave_444 #29892 üzenetére
Hiába a jobb vga, a játék nem fog jobban futni. A PUBG nagyon proci heavy és a jelenlegi elavult unreal engine a CPU-ban csak a fizikai magokat tudja használni, a szálakat már nem. Ha monitorozod a cpu terhelést játék közben, akkor az nem nagyon lesz több 50-60%-nál. Ezért van az hogy ahol sokan vannak kis terülteten, vagy városban leesik az fps mert a proci nem tudja elég gyorsan tolni az adatokat a vganak, amíg az malmozik. Erre megoldás lehet az UE5 motor, mert az már rendesen ki tudja használni a procit. Legalábbis remélem hogy így lesz.
-
Nono76
tag
Végre kiveszik a Blue Chip Detectort a következő patchben.
[link] -
Nono76
tag
Örülök, hogy nálatok nem akadozik. Nekem tavaly augusztus óta csinálta, nagyon frusztráló volt már. Semmi nem változott a gépemen amikor elromlott, és most sem amikor megjavult úgyhogy egyértelműen ők csináltak valamit. Szerintem a füst most mintha jobban nézne ki és nem droppol be tőle az fps (ezt mondjuk írták is a patch notesba), és sokkal folyamatosabb a játék. Nincs meg az az érzés hogy 100 fölött van az fps de mégis 30nak érezni. Remélem így marad.
-
Nono76
tag
A 23.2-es patch legfontosabb hozadéka, hogy megjavították a játékban az akadozásokat. (Nem nem az új rózsaszín skinek) Olyan szinten simán fut a játék, hogy meg merem kockáztatni a játék megjelenése óta soha nem volt ilyen jó és folyamatos. Bár a patch notes-ban ilyesmikről nem nagyon szoktak nyilatkozni, de most mégis csináltak valamit amitől jó lett. Azt vettem észre, hogy az én beállításaimhoz viszonyítva most akár 1GB-al több Vramot is használ a játék. Akinek volt hasonló gondja annak érdemes most kipróbálnia a játékot. Játékos társaim is megerősítették, hogy nekik is sokkal jobban fut. Csak aztán így is maradjon... Majd jelezzetek vissza hogy nálatok milyen.
-
Nono76
tag
válasz pityaa23 #29380 üzenetére
Nem a géped lett gyenge, hanem elcseszték a játékot. Kb 2-3 patchel ezelőtt még jól futott. Azóta bejött a kör elei akadozás, fps drop. Főleg ha sokan vannak a környéken. Nem mindenkit érint a dolog, de nagyon sokakat. A reddit is tele van vele, és jó konfiggal rendelkező játékosoknál is akad. Cserélhetsz gépet, de nem garancia hogy azzal nem fogja csinálni.
-
Nono76
tag
válasz szucsinka #29320 üzenetére
4k tv felbontása 3840x2160. Ha 1440-be teszed persze hogy homályos lesz a full screen. Én azt javaslom hogy full screenbe játssz, és tedd fel a felbontást 4k nativra. Vsyncet meg kapcsold ki mert input lagot okoz. Ebben a játékban sokat számít, f2f csatákat dönthet el.
-
Nono76
tag
Én packet loss-t mostanában nem tapasztaltam. FPS is kb ugyan annyi mint régebben, ami viszont kiakaszt az az utolsó patch óta a földet érés utáni mikro akadás (stuttering) ami eltart jó néhány másodpercig. Eddig ilyet nem csinált. Ti tapasztaltatok ilyet mostanában?
-
Nono76
tag
Nálam is csinálja ezt egy ideje. Minden üzenet nélkül kivág az asztalra, majd utána napokig jó. Egyik nap még a visszaszámlálás sem telt le már kidobott. Most volt gép csere, úgyhogy minden friss telepítés. Azt hittem ez az oka, mert a régi géppel nem csinálta. (Intel prociról AMD lett).
-
Nono76
tag
válasz Don.Corleone #28345 üzenetére
Grafika minden very low, ekkor akad a legkevésbé a játék. textúrát lehet feljebb rakni hogy ne legyen olyan okádék, én spec mediumon használom. Élsimítás igény szerint, sharpen szintén. fov 100, render scale 100. A render scale csúszka sajnos rosszul működik, mert ha elhúzod, majd vissza teszed 100-ra, akkor nem pont 100-ra állítja ezért homályos lesz a kép. Bele kell kattintani a szám mezőbe és begépelni, akkor jó lesz.
Most két nap pihi amíg átálnak a szerverek a free to playre. Tegnap 7kor már jött a kliensre egy 9 gigás patch.
A dronós kempeléstől nem tartok, mivel a drón egy elsődleges fegyver helyét foglalja el, nem gondolnám hogy ezért sokan majd egy fegyverrel rohangálnak. A 3d pingelés jól néz ki, de egyszer ezt már kivették, pont a játékosok kérésére, mivel így elveszi a kommunikáció lényegét. Én nem raktam volna bele, mert ez nem az a játék. Rankedben továbbra sem lesz 3d ping rendszer.
A játék szerintem nem lesz optimalizáltabb ezzel a patchel sem, talán ha a csalásszűrő progikon változtatnak valami, mert most vagy 3 is fut játék közbe, gondolom az eléggé eszi a gépet. -
Nono76
tag
Tényleg nagyon jó az új map. (már már vetekszik erangellel) A nagy openek miatt már jó messziről lövöldöznek egymásra az emberek. Nem árt egy 8-as scope az biztos. Szerintem is kicsit nehezebb spotolni, viszont a loot az brutálisan fel van húzva. Nem tudom hogy ilyennek szánták e, de a legkisebb helyeken is van cucc bőven. Én nem bánom vikendit, sose szerettem, sanhokot se annyira. Karakin hiányzik, de a best nálam a 8x8-as mapok.
-
Nono76
tag
Proci terén az is lényeges, hogy akinek Intel I7-ese van annak hiába van 4 mag 8 szál, egyrész a HT ki lett csinálva a spectre meltdown foltozásokkal, a másik meg hogy a játék sajnos csak a fizikai magokat használja. Ezért fontos hogy frekvenciában erős legyen a proci. Nekem is hiába van i7 3770-em még a 1060-at sem tudja kihajtani, mindig proci limites a játék. Erre jön még a RAM hiba és amikor a proci elkezd mással is foglalkozni a háttérben pl háttértáraz akkor kezdődik az akadás meg a lassulás.
-
Nono76
tag
válasz diegho #26487 üzenetére
Szia!
Szerintem most hiába teszteled a géped, mert a játék katasztrofális állapotban van teljesítmény terén. Rendetegen panaszkodnak indokolatlan processzor terhelésre, mikro lagokra, akadásokra. Lehet nem is a gépeddel van a baj.
Nemrég az egyik patch-el pl bekerült egy olyan hiba, hogy meccs közben egy darabig minden oké, aztán másodpercekre beakadt a játék. Aki használ MSI AB-t vagy más monitorozó programot láthatta, hogy ilyenkor hirtelen megnőtt a RAM használat. Akinek 8 giga ramja van annak elkezdett swappolni, de akinek 16 annak is be be akadt. Ezt egy pár hét után sikerült javítaniuk. Most a legutóbbi patch-el megint visszajött a ram probléma. Nekem mindig olyan 6800 körüli ram fogyasztásom volt, és akkor jól is futott, mostanában meg felmegy az egekbe, jön az akadozás meg az fps esés. -
Nono76
tag
válasz diegho #26425 üzenetére
Egy erős procival a 6 gigás 1060-nak is tudnia kéne a 140et fullhdben. 2k-ra persze már kevés. Próbáljon meg bezárni minden procit zabáló felesleges programot a háttérben amíg játszik, hátha segít. Azokon a helyeken ahol sok player van közel egymáshoz eléggé cpu igényes lesz a játék.
-
Nono76
tag
válasz Tiszteletes #24837 üzenetére
Nekem is sokáig akadozott a menü. Nem ennyire mint neked, hanem amikor rákattintottam valamire akkor döcögött. Nem foglalkoztam vele, mert annyira nem volt zavaró. Végül amikor a windows frissítette magát 1903-ra akkor oldódott meg magától a dolog. Szerintem is a windows miatt lesz.
-
Nono76
tag
válasz Csokishurka #24780 üzenetére
Ha jól emlékszem pl amikor bejött a Raider crate kapásból kettőt sikerült behúznom, ami egyből 8 eur/db körüli áron el is ment. Voltak húzós láda és skin árak az biztos.
-
Nono76
tag
válasz Csokishurka #24777 üzenetére
Nem nyitom ki, csak a ládákat adom el. Kb a játék megjelenése óta jött ez össze, tehát elég sok idő alatt, de mondom ennél sokkal többet is ki lehetett belőle hozni ha valaki okosan csinálta. Ma már tényleg nem sokat érnek, a kulcsos meg egyenesen nem kell senkinek. Régen mikor bejött egy új láda akkor sokat ért ezért kellett mindig tartalékolni BP-t hogy egyből lehessen venni és eladni.
-
-
Nono76
tag
válasz Csokishurka #23907 üzenetére
Minden very low, textura elég a medium, és minden felesleges programot bezárni ami a háttérben fut! Akkor elég lesz a 8 giga neki.
-
Nono76
tag
Ti is észrevettétek, hogy mennyire sebződnek a járművek? Pikk pakk szét lehet őket kapni, tegnap 2x is így nyírtak ki Duo-ban. UAZ volt mind a 2x ha jól emlékszem.
-
Nono76
tag
Na mi van srácok? Ilyen jó lett az update, hogy mindenki játszik és semmi vélemény?
-
Nono76
tag
válasz pckownz #18588 üzenetére
Közös nevezők? Miért csak bizonyos gépeken lett szar a játék? Szerintem mindenkinek kevesebb az fps. Még Shroud is panaszkodott a fullos gépével.
Egyébként meg úgy csinálnak mintha nekik nem lenne gépük, mintha nem látnák hogy mi a helyzet. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből, egyelőre csak az ígérgetést látom. -
Nono76
tag
Itt van róla a teszt: [tobb-player-tobb-loot-pubg-mitoszok-6]
[ Szerkesztve ]
-
Nono76
tag
válasz Aventador91 #13877 üzenetére
Így van, ezért is jó ez a funkció, jobban észrevehető a csalás.
-
Nono76
tag
válasz Stylerr #8501 üzenetére
Vannak akik javulásról számolnak be, sajnos nálam nem ez a helyzet. Tegnap frissült a win és azóta rosszabbul fut a játék, és ami a legjobban idegesít, hogy olyan input lagot kaptam mellé amivel nehezen tudok játszani. Valakinek van ötlete hogy tudnám ezt csökkenteni? Ti használjátok a game mode-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...