Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
regener #19347 üzenetére
Nekem Just Cause 3 és Kerbal Space Program lett belőle, aztán két héttel utána a KSP-t megkaptam Humble Monthly-ban is, ilyen a szerencsém
(#19349) pckownz: Nem kell sajnálni, elvagyok én mással is. Épp egy egy hónapos idegszünet után tértem vissza PUBG-zni a napokban és nem értettem, hogy mitől ilyen szar még mindig. Hiszen annyi mindent ígértek azelőtt. Elolvastam a híreket, a changelog-okat és átfutottam a fórumot, aztán annyira felhúztam magam, hogy kibukott belőlem a lenti vélemény (meg a pár nappal korábbi rage szintén itt).
Azért viselem ennyire szívemen a játékot, mert EA megjelenés előt 2 héttel fedeztem fel tök véletlenül és onnantól fogva minden nap figyeltem a stream-eket, teljesen beleszerelmesedtem. Ezért lett első vétel és ezért követem ilyen szorosan a fejlesztését. Viszont úgy érzem itt az ideje tényleg lépni, mert ez a
játék, bocsánat félkarú rabló nem fejlődik A-ból B-be, ha a fene fenét eszik, akkor sem.Ismeritek a nap viccét?
- A PUBG e-Sport ready. -
DiszNóÓl
senior tag
-
regener
veterán
válasz
Johnny_vT #19343 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha szünetelteted a játékot vagy úgy teszel ahogy én szoktam, nem kell komolyan venni és akkor nem fogsz csalódni.
Engem idegesít benne sok dolog, de nem nagyon van beleszólásunk mert a skinek a fontosak úgyisEsport szerű foglalkozásra van másik 1000 játék, ez csak egy pénzfarmolós szimulátor a fejlesztőknek. Ha elis indítom a szórakozást keresem, nem pedig a bugokon vergődöm mert akkor folyton csak ideges leszek aminek nincs értelme. Max ha új láda van kiszedem a pontból és veszek megint valami játékot kvázi ingyen (Batallion 1944 csak PUBG eladásokból lett meg pl. - igaz közben azis kihalt játék lett).
Sőt, ROE-t 200-as pinggel toltam néha ismerőssel mert a pinget belekalkulálva el tudsz találni bárkit, árkádabb meg minden, de mégis szórakoztatóbb.
Persze ez mind csak saját vélemény, nem akarom megmondnai ki, mit és hogyan tegyen.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
DiszNóÓl #19345 üzenetére
246 megteszi? Mindezt az Early Access megjelenéstől kezdve, kifejezetten aktív (hivatalos) fórumos jelenléttel. Tudom-tudom, van aki 1500 óra után se unja még, de nekem van mellette munkám és magánéletem.
Köszönöm, pont az ilyen elitista kommentekből nem kérek. Én tényeket és elvárásokat fogalmaztam meg, te pedig mindenre csak a kifogást.
Mondd, mikor játszottál más játékkal utoljára komolyabban, hogy ilyen alacsonyra került nálad a léc? Melyek azok az FPS-ek vagy TPS-ek, amikbe sok órát öltél és mennyit? Mert a kommented alapján tök úgy tűnik, hogy belezúgtál a PUBG-be, aztán inkább elhajolsz a problémák elől és kimagyarázod, mintsem szembesülj vele.
Most véded a PUBG-t, de ha egyik pillanatról a másikra hirtelen megjavulna minden hibája, akkor már te is fújnál a mostani állapotra?
Kieg. hogy veled ellentétben én minden egyes "érvet" egyesével megválaszoljak:
Minek annyi fegyver a játékba?
- Változatosság. Meg mert a CS 1.5-ben is több fegyver volt, pedig az 1999-ben egy modként kezdődött. Ez pedig a fegyverek és fegyverrendszerek százait felvonultató Arma leszármazottja akarna lenni ugyebár...Ha fennakadsz valamiben ejtőernyőzéskor akkor elb@sztad.
Arról nem ők tehetnek, hogy elakadsz egy házban, vagy valamiben.
- Nem is téged szidlak, hanem a fejlesztőket. Just Cause 1-2-3-ban érdekes mód hogyhogy nem lebegek a ház sarkába beakadva? Ott meg tudták csinálni? Jaaa, hogy az egy AAA-cím? Hát nem, az egy blockbuster, a PUBG költségvetésének töredékéből.Motorra a múltkor linkeltem a videót, be lehet állítani az előre és a hátradőlést és akkor nem fogsz meghalni. És nem S-el kell megállni, mert akkor fejre állsz.
- Még az én k***a anyámat, ha véletlenül a fékkel akarok fékezni, nem?Ha meg egy nem látható bucka miatt 90-nel, a földtől 40 centire elkezd fejre állni a motor, akkor aztán b***hatom a te zseniális varázstechnikádat, hát kösz!
Változtattak a körök idején és mozgásán, keresd vissza itt is akár
- Tudom és nekem is volt rá javaslatom a hivatalos fórumon többedmagammal, de végül a Bluehole mit csinált? Csak a szokásosat. Nem programoztak egy árva betűt sem, ehelyett 3 hónap sírás után végre átírtak 5 számot az időzítésben és büszkén posztolták az update changelogban. Eredmény? Még szarabb lett, ezért újra átírták. EZT A HOZZÁÁLLÁST TE MINEK NEVEZED???Nem 30km/h-nál kéne kiszállni.
- Nem 30 km/h-nál szállok ki. DE HA esetleg 30 km/h-nál szállnék ki a valóságban egy mozgó járműből, akkor meghalnék szerinted? Igen, ha arccal egy kőre esek a kocsi ablakából, talán igen. PUBG logika: ha arccal egy kőbe zuhansz a száguldó autóból, akkor nem sebződsz, hanem rögtön megállsz, a kocsi meg megy tovább -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Minek annyi fegyver a játékba?
Ha fennakadsz valamiben ejtőernyőzéskor akkor elb@sztad.
Arról nem ők tehetnek, hogy elakadsz egy házban, vagy valamiben.
Motorra a múltkor linkeltem a videót, be lehet állítani az előre és a hátradőlést és akkor nem fogsz meghalni. És nem S-el kell megállni, mert akkor fejre állsz.
Változtattak a körök idején és mozgásán, keresd vissza itt is akár, azt hogy a nép hogy sírt ezekért a fos körökért, hogy rakjákmávisszamertnemlehetlootolni 20 percig, meg házat kempelni 10 percig egy helyen, hanem folyamatosan mozgásban lenni...
Nem 30km/h-nál kéne kiszállni.
Kíváncsi lennék hány órád van a játékban, ami után azt állítod, hogy játszhatatlan.
(#19344) atee
Nagy volt a hype. -
atee
őstag
válasz
A válasz ott van a posztodban. Százalékokban kimutatva az elvesztett játékosokat.
Vagy elég csak ezt a forumot követni és látszik, hogy nem pörög már annyira.
Teljesen mondegy nekik.. hány játékos marad.
Szerintem úgy kell felfogni, hogy bő egy év alatt jókat szórakoztunk és nyugodtan továbblépni. -
Johnny_vT
senior tag
Az emberek pénztárcájának megfejéséhez, na ahhoz értenek ezek a kibeba*****t k***apecérek! Hogy száradna rá mindegyiknek a keze a billentyűzetre programozás közben
Ja... hogy a fenti átoknak semmi eredménye nem lenne, mert ezek a fa****pók nem szoktak programozni??!!
Olvastam a 22-én élesedő Sanhok-patch (update 15) változtatásait.
Kizoom-ol a térkép, ha gyorsan mész? ŰRTECHNIKA!
1 darab új fegyver az Unreal Asset Store-ból? (Ha nem onnan, akkor is) VÁÓÓ, MICSODA FEJLŐDÉS!
De a saját rendezvényüket reklámozó PUBG Invitational fostalicskának még az ejtőernyőkön, meg az elvileg autentikusan kinéző pálya textúrákon is ott a helye!
Mi lenne, ha végre a kib****tt játékkal is foglalkoznának??!! Most, hogy már bevallottan milliárd-csilliárd-zilliárd dollár lapul a zsebükben, mostmár azért lassan elkezdhetnének foglalkozni a játékkal is, vagy csak én kérek túl sokat???
Early Access megjelenés: 2016 tavasz. 1.0 megjelenés 2018. január. Ma 2018 nyár, azaz eltelt lassan másfél év a közzétételtől számítva. Egy ember ennyi idő alatt két gyereket is megszül, ők meg pénzhalmokon ülnek és többszázan egy szem kis programot "hegesztenek", de szülés még mindig nem volt. MIKOR JÖN A JÁTÉK JÁTSZHATÓVÁ TÉTELE?!!
Gondolok itt olyan csekélységekre mint:
- ejtőernyőzéskor fent lógok a levegőben ahelyett, hogy leérnék
- rosszabb esetben mégis leesek és egyből meghalok
- a motor még mindig halálos csapda
- a matchmaking - bár van - nem működik továbbra sem
- a hangok még mindig 2-csatornán ÉS HIBÁSAN jönnek, pedig ez lenne a legfontosabb részek egyike a játékban
- a gyökér fejlesztők még mindig nem tudtak mit csinálni a drop és a végjáték közti eseménytelen 15 perccel
- lag
- desync
- crash
- csalók
- kiszállsz a kocsiból és meghalsz
- oldalról nekifutsz egy éppcsak guruló kocsinak és meghalsz
- cuccok felvétele helyett ajtót nyitsz
- replay bug
- a fizika csodái (ugrás, mászás, szikláról leesés)Vagy beszélhetünk érdemi fejlesztésekről is, mint pl.:
- dinamikus időjárás mindenütt
- TÉRKÉPVÁLASZTÁS és egy normális rendszer kidolgozása a lobbik feltöltésére (pl. csiki-csuki játék, ahol mindig a népszerűbb telik fel, a többiek meg mehetnek a szomszédos régióba, vagy időszakos lobbik létrehozása, amik napszaktól függően elérhetők, na tessék, itt van két tökegyszerű és kompromisszumos, de teljesen élhető megoldás, amit ebben a szent percben húztam ki a seggemből)
- változatosság növelése nem 3 havonta 1, hanem havonta 3 új fegyver beillesztésével (ami a gyors bővülés miatt kizárja az OP fegyverek meglétét, hiszen mire megszoknák az emberek, jön az új adag)
- hallgatni kéne végre a játékosokra a saját fórumotokon, köcsögök! (a reddit-en is több választ láttam a fejlesztőktől- bocsánat - PR-osoktól, mint a játék hivatalos fórumán)
- nem szégyen a másolás, ha jó helyről teszik - adjanak már nekik valami Battlefield-et, Rainbow Six-et vagy akár egy pelyhedző állú Cuisine Royale-t és tessék szégyentelenül lemásolni az ott látottakat! (ígérem nem nyafogok, ha viszontlátom a BF dinamikus mozgását vagy a R6 fegyverkezelését)
- mivel a játékosbázis már csak töredéke annak, ami miatt ment a hiszti orrba-szájba, hogy már nem bírja se az Amazon, se a Microsoft (vagy Google?) szerverparkja, ezért annak sem látom akadályát, hogy a "teoretikusan maximum 60-as tick-rate" helyett ténylegesen annyi legyenApropó játékosbázis.
Az elmúlt 30 nap csúcs játékosszáma már csak fele a januári megjelenéskor játszóknak.
Csak májusban a játékosok 20%-a lépett le.EZT A BLUEHOLE NEM LÁTJA, VAGY DIREKT NEM VESZI FIGYELEMBE???
Februárban -12% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"
Márciusban -7% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"
Áprilisban -15% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"
Májusban -20% "Jólvan fiúk, a gyengék lemorzsolódnak és nyafognak a fórumokon, a többieknek meg tessék itt egy új lootbox!"Ezt meddig tűrjük még, kérdem én? Meddig tűrjük, hogy javítások és fejlesztések helyett (mert ugye a játékot hosszú évekre, "szolgáltatásként tervezik") minden hónapban kapunk egy lootbox-ot, egy új skint és ezernyi ígéretet??!!
Az a fejlesztő, aki k***ára előbbre tartja a saját boldogulását, a saját maga promózását és a pénz lefejését a saját játékosaitól, mint a fejlesztést, az nem fejlesztő, hanem egy kib*****t politikus! Mi meg a birkái!
-
saen
Topikgazda
-
niof
veterán
"A battle royale és a mini royale közül tudunk választani"
Innen már csak a "Royale sajttal" hiányzik...
-
Winne
nagyúr
-
Hát ez a QBZ95 valami brutál lett, mint egy groza, csak ez 5.56-al megy.
-
PeL
addikt
válasz
Johnny_vT #19332 üzenetére
HDD-nél nagyban függ annak alapsebességétől is és az adatfelület épségétől (ha nem teljesen ép a felület lassabban tud írni / olvasni a HDD azon a részen stb.) hogy mennyire gyorsan tölti be a dolgokat. SSD egyáltalán nem felesleges kiadás a mai gépekhez. Eléggé visszafogja a töltési összteljesítményt egy HDD az SSD-hez képest, nekem SSD-vel pl. a gép bekapcsoló gombját megnyomva 8-10 másodperc elteltével már a Windows asztal be van töltve. ugyanez HDD-vel kb 20-25 sec. Arról nem beszélve hogy ha csak 1 HDD van a gépben vagy ugyanazon a winchesteren vannak a játékok mint a rendszer az még hatványozottabban lassít, mert a fájlok betöltésén kívül még a virtuális memória fájlt is ugyanaz a HDD kezeli. Ég és föld a különbség betöltési és elérési időkben a HDD vs SSD. Mindenképpen megéri beruházni rá.
Emlékszem mikor anno Early Accesben elkezdtem játszani a PUBG-vel még nem volt SSD-m, csomószor volt hogy nem töltöttek be időben az épületek textúrái földet érés után, így be sem tudtam menni a házakba másodpercekig. Olyan is sokszor volt hogy a repülő már rég elment mire betöltött. Mióta van SSD azóta egyszer nem láttam ilyet. A PUBG eszméletlen mennyire igénybe veszi a HDD-t, már csak annak kímélése végett is megéri beruházni SSD-be ha sokat játszol vele.
-
saen
Topikgazda
-
niof
veterán
-
adakiller
senior tag
nálam is HDD esetén az első játéknál a repülőn "tértem magamhoz". SSD esetén egyből OK.
Konfig: I5, GTX980, 16 GB RAM
-
BaLee
addikt
válasz
Johnny_vT #19327 üzenetére
Az enyémet az adatlapomon megtalálod. A földetérés utána későbbi loot megjelenésnek szerintem semmi köze ahhoz, hogy HHD-ről vagy SSD-ről játszol mert ugyanúgy előfordult mindkét esetben. Lehet, hogy az első meccs későbbi betöltését más okozza, de nekem az nem fordult elő amióta SSDről játszom.
-
Johnny_vT
senior tag
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy amúgy milyen konfiggal toljátok? Én ugyanis szintén HDD-ről játszom ahogy írtam, de ilyet, hogy nem tölt be a textúra, nincsenek fegyverek, percekig kell várni a betöltésre és hogy már a repülőre tesz egyből, még soha sem tapasztaltam az Early Access kezdete óta. Nem lehet, hogy valami más okozza a lassúságot?
-
BaLee
addikt
válasz
Jinxb1rd #19324 üzenetére
Így van, ennyi a különbség, hogy HDD-vel az első betöltés sokáig tartott, ha pl. visszaszámlálás vége felé léptél be akkor lehet, hogy már csak a repülőn vagy az út vége felé töltött be. De a következő meccseken már nem volt probléma. SSD-vel ezt az első meccses betöltés sebességén tudsz láthatóan javítani.
-
protegum
aktív tag
Én is egyedül a pubg-nél vettem észre a hasznát az sdd-nek. Hdd-vel 2-3 percig tartott, hogy a texturák és a loot is megjelenjen. Pochinkire vagy a sulira ugorni egy volt az öngyilokkal, 1 fps-sel. BF-eknél legfeljebb tovább tartott a maptöltés.
-
Jinxb1rd
addikt
Én most vettem egy nagyobb SSD-t, amire már fel tudom rakni a játékokat is és jelentem, hogy olyan rohadtul nagy előnyöm nem lett belőle a merevlemezhez képest egyik játéknál se... De hát a placebo fanatikusoknak aztán lehet magyarázni, akik 5 éve nem láttak HDD-t.
Egyedül tényleg a PUBG-nél érezhető, mert rögtön bent vagy Lobbyban és nem a gépen ébredsz. Viszont merevlemezzel is, ha már mentél egy kört, a következőt már sokkal gyorsabban be fogja tölteni, szal gyakorlatilag annyira mind1.
-
Johnny_vT
senior tag
Azért a PUBG nem egy GTA V, ahol lassú merevlemezzel percekig bámulhatnád a töltőképernyőt. Nekem sima 7200rpm-es HDD-n van, mert az SSD-m szentségét nem akartam szaftos csirkecafatokkal összemocskolni és 10-15 másodperc a töltési idő menüből pályára. Tegnap betöltés közben crash-elt és még volt 30 másodperc a visszaszámlálásból mire visszaértem a lobbyba.
A laptop az más tészta, mert 7200rpm és 5400rpm között már tényleg ég és föld a különbség. Ott már mindenképp SSD-re érdemes tenni.
-
válasz
w.miki #19311 üzenetére
Az adatlapomon levő laptoppal el lehet játszogatni vele, de én se ajánlanám a laptopon játszást. Refurbként 210eft volt egy éve. És vegyük bele azt is, hogy pl az enyémnek is határon mozog a hűtése, magas gépigényű játékra újonnan 400eft alatt nem vennék laptopot. Mert az nem elég, hogy van benne egy i5-i7 hq proci+1060+8gb ram+ssd, le is kell hűtse valami, hogy ne dobálja el az órajelet, a nagy hő hatása miatt műanyag borításút felejtsd el, mert megeszi a hőmérséklet változás és újrapasztázás/portalanításnál könnyen pattannak el a pöckök.
-
gtamate2
veterán
válasz
w.miki #19311 üzenetére
Ebbe egy ilyen gpu van, nagyon kevés a PUBG-hoz
-
Heky_Gabor
újonc
Sziasztok.
Xbox one-n játszik valaki? -
Thome
veterán
válasz
w.miki #19311 üzenetére
Ez alá ne menj be, ez is épp csak lowon teszi élvezhetően játszhatóvá: Lenovo Legion Y520
Megjegyzem, én még ezt sem venném meg, minimum egy GTX1060M hogy ténylegesen élvezhető legyen, az pedig 300 körül van.
-
w.miki
veterán
helyette valami minimum noti? Notit akar.
-
w.miki
veterán
Ez a gép elviheti a PUBG-ot? Acer Aspire 5 A515
Notis topikban ajánlották, egyelőre 190e zsebpénz jött össze a kis srácnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest