Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
szeretnék külső szoba világítást is kapcsolni az Ambilight-ra. Csak Philips Hue megoldás jöhet szóba? Ha veszek egy két színes izzós kezdő készletet akkor azt rá tudom kapcsolni a TV-re?
-
hitman77
senior tag
válasz NoMagix #22481 üzenetére
Net van frissítés megvolt.
A menüben nincs ott az óra beállítási menüpont sem ahova írja a leírás.A másik a nagyobb gond a megjelenő feliratok. Minden magyar csatornán alapból megjelenik a nagyothalló felirat pedig ki van kapcsolva alapból a menüben. Így most minden csatorna váltásnál külön ki kell kapcsolni.
-
hitman77
senior tag
Az előbbi problémán felül az óra is késik 1 órát. A leírás szerinti helyen viszont nincs olyan opció ahol be tudnám állítani. Ilyenkor mi a teendő? Amíg csak kijelzőnek használtam nem volt semmi gondom de most olyan röhejes hibák jöttek elő hogy el sem hiszem
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van egy Philips 65pus6704 tv-m. Most került bele CI+ modul. A problémám hogy minden magyar csatornán alapból be van kapcsolva a felirat. Ha kikapcsolom akkor miután csatornát váltok is vissza megint be van kapcsolva. Sajnos nem találok olyan opciót hogy alapból meg se jelenjen.
Van valami trükk?
-
hitman77
senior tag
válasz kolosszus87 #20810 üzenetére
Egy kicsit megnyugtattál. Ugyan nekem 65PUS6704 lesz de akkor legalább a képminőséggel nem lesz gond. A lényeg az Ambilight volt a választáskor. Ez a funkció legalább valós plusz a többi gyártó hoz képest.
Látom, hogy sok esetben sérül szállitáskor, kicsomagoláskor a készülék. Van valamilyen módszer arra hogy ezt elkerüljem? Ugyan csak januárban kerül a végleges helyére de azért 14 napon belül majd ki kellene próbálnom.
Használja valaki Philips Hue rendszerrel kiegészítve? Mire van hozzá szükség? Elég csak a fényforrás vagy valamilyen Hub, gateway is kell hozzá?
-
hitman77
senior tag
Elég az. Az itt írtak alapján teljesen használhatatlan a lassúsága és a hibák miatt. Nehéz elképzelni hogy ennyire rossz, de jövő héten kiderül. Az amazon visszajelzések nagyon vegyesek. A 7304-el kapcsolatban sem jobbak. Ott is sok a panasz a menü lassúságra.
Ezen felül a képminőségről többnyire jókat írnak. Ez legalább igaz lehet? -
hitman77
senior tag
válasz Bambusznád #20782 üzenetére
Ezek szerint lényegében használhatatlanul lassú és hibás a menü rendszere ezeknek a tv-knek? Én rendeltem egy ilyen tv-t de ha ez ennyire használhatatlan akkor nagyon csalódott leszek. A Youtube tesztek szerint nem volt ennyire lassú a menü mint ahogy itt írjatok és a képminőség is jónak tűnt.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Nézegetem az akciókba a 65pus6704 TV-t mint belépő Ambilight Tv-t. Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal? 225eFt jó ár érte ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest