Hirdetés
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
A HD poresz letöltésen kívül amúgy fi a tökre jó az 1000/200-as net? Szégyellem magam, de én tök jól megvagyok valami 30/4? játékinternettel...
Holnap majd jól beletépünk...
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #69751 üzenetére
Youtubera videók gyors feltöltése, ha ilyesmivel foglalkozol, ha munkához kell onedrive, akkor nem árt ha gyorsabban megy fel-le a motyó, 4K videó nézése yt-ről ha arra izgulna valaki, meg alapvetően ha kitalálod, hogy nézni akarod a sorozatod, akkor 5 percre rá már lent van az egész évad fhd-ban dts hanggal.
Amúgy parasztvakítás, de jobb ha van, mint ha nincs."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Egyszerű a válasz, letöltés helyett streamelni tudod...
Amúgy nekem a legalacsonyabb digi csomagom volt, valami 50/20-as ha jól emlékszem. Arról nem tehetek, hogy Digi "mocsok" módon minden előfizető csomagját ugyanennyiért fellőtte maxra... de gondolom technológia ezt hozta, nálunk optikán jön be...
Na szóval innen mi az ajánlott?
TL-WR1043 ajánlott még vagy kifutó kategória? Archer C5, C7? A C5400 mekkora király... csak az ára nem...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Lassú Víz
addikt
Majd ha felnőnek a kölkök rögtön kevés lesz. Nekem se a 100-as net lett kevés, hanem amit hagytak belőle
De egy router típust szívesen vennék, mert a mostani 140-et tud, és az kicsit kevés lesz a ma megrendelt csomag mellé.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #69754 üzenetére
Nekem az 1043-asból van valami v4 vagy v5 vagy mi az utolsó verzió. Bírja elég jól.... kábelen most mértem 800/220at, wifin meg nem mérem, mert azon úgyse jön át egyik eszközömre se ilyen beteg mennyiség, épp csak ami kell.
Mod: most mértem telóval (5s) 40/25öt. Szerintem a telefon nem tud többet, nem a wifi (meg amúgy is telóra ez bőven elég)
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
t_a_m_a_s
addikt
Nálunk nincs digi, csak TARR van kábelen. Ott meg elég lóf@szjóska csomagok vannak... Így, hogy ők tornázták fel, érthető.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Studi
veterán
De már 100-on is gyorsabban jött le egy DVD film, mint ahogy meg tudtam nézni. Főleg, hogy úgysem érek rá soha.
-
Mercutio_
félisten
Szaktopicban épp megkérdezték, ott a válasz is.
Ha olcsóbb kell, akkor a 10-20k köztiek a topicösszefoglalóból.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
szuszinho
őstag
Lesz még idén valami összeröffenés?
-
gorgo
őstag
válasz madgie #69764 üzenetére
nem, nem, Freddy bácsi a kevesebb néha több! Ez sztem egy ilyen kép.
mazsi amúgy megoldotta, röhögtem is egy hatalmasat!szuszi: nagyon rámférne! Meg Sheratan XE3-asát is meg kellene sasolni!
[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
rbalint88
addikt
válasz Lassú Víz #69755 üzenetére
es Real Necro, meg aki meg routert akar venni. Nekunk hosszu vajudas utan TPLink Archer C5 lett, wifin is atlo 700mbps korul, stabilan, szepen szor es stabilan is mukodik. Bejovo wan 800+. Kb ket eve van meg, eddig semmi problema nem volt vele, amikor azt hittuk lefagyott es ujrainditottuk, akkor is kiderult, hogy a upc allt le.
spanyoll: a 1043 egy sapka szar ar-ertek aranyban. Nem egy igazan komoly router, csak gigabitesek kozott olcso (bar v3-ig jo ha 200mbps volt a wan valos sebessege) es stabil, ezert lett akkora nimbusza. A szifon tud tobbet, 300mbps atmegy rajta (volt, teszteltem, 6-nal ujabbak meg meg tobbet is.)
-
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #69767 üzenetére
Ez panelba is ajánlott?
De amúgy melyik C5 mert a topicösszefoglalójában is van 2 verzió és a fene se bírja már követni hol melyik verziót árulják vajonEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
Mellettem nagyon elrobogott az élet... Az egyetlen TV-nk 66 cm-s, HD ready, pendriveról nézem rajta az SD filmeket..
Egy ideig egész jól képbe voltam multimédia fronton, aztán mióta lett egy majd mégegy gyerek, azóta semennyire nem foglalkoztat. Gondolkodtam már, hogy vérgáz a 66 cm-es TV, le kéne cserélni valami nagyobbra, de szinte csak az esti mese idejére van bekapcsolva, arra meg jó ez is.Holnap majd jól beletépünk...
-
zolka78
senior tag
"Arról nem tehetek, hogy Digi "mocsok" módon minden előfizető csomagját ugyanennyiért fellőtte maxra."
Még ha ez így lenne.... Lassan 5 éve fizetem bp-n wekerlén a 8/2 sávszéllességet. Pár hónapja feltünt, hogy a kökiben nyitottak ügyfélszolgálatot, egyszer unott percemben bementem beszélni velük, hogy eltelt már pár év és még mindig ugyanazt a kevésnek mondható netecskét kapom mint a legelején miközben már az úúúrállomáson is 4k-ban nézik a poreszt. Azt a választ kaptam, hogy itten már csak ez van azt kész, fejlesztés sem lesz. Mondtam jó, de ez már akkor is kevéske volt, ma meg már nem nevezhetjük még a nevén sem. Akkor minek is kellene ugyan azt a pénzt fizetnem amikor a szolgáltatás korszerüsége felett már eljárt az idő. Az volt a válaszuk, hogy díjmentesen felmondhatok. Csak éppen nincs másik lehetőség. Igaz maga a sávszélt nem érzem korlátnak, nem nézek online 4k-t(poreszt). Csak akkor is, eltelt majd 5 év.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #69769 üzenetére
Utoljára mikor néztem csak g-s wifi ill 100-as lan volt a mainstream átlag okostvknel. Ez azóta változott?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rbalint88
addikt
válasz Mercutio_ #69770 üzenetére
panyelban nem lakom/tam, így arról nem tudok referálni (29 éve változatlan a címem ). nekünk már a második verzió van, a két antennás.
Balinov: okostévéket nem követem, mivel van alá dedikált PC. képminőség lesz az egyetlen szempont a választásnál, a csinglingik nem érdekelnek
zolka: ahol monopolhelyzetben van egy szolgáltató, ott mindig rohadék lesz. nálunk is csak upc van jelenleg, de tervben van a digi, úgy átkötünk majd, hogy csak füstöl.
Tamás: pedig most volt BéeFff, miért nem vettél rendes konzumidióta módjára valamit? főnököm vett tescoban 43" lg 4k-s tévét 110-ért, az tényleg megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #69757 üzenetére
Én is TARR vagyok, mert náluk van "erőműves" kedvezmény - amit majd csak a próbaidő után vehetek igénybe - a másik lehetőség a T lett volna, de őket inkább hanyagolom, UPC meg nincsen itten. Itt 20+ -os a legkisebb csomag, az erőművesben pedig 60-as lesz, de nekem is elég lenne a 10-es. Poreszból elég a 720 pötty is.
Viszont íróasztalom, és céges telefonom még 6 hét elteltével sincs.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #69784 üzenetére
Fizu van, meg a karácsonyi ajándékot sem arányosítják, szóval azt is mind megkapom. Amúgy mi támogatjuk a bérszámfejtős csajokat, szóval a mi fizunk tuti.
Amúgy ez az SAP egy nagy rakás szerencsétlenség, főleg itt, ahol 3 külön vállalatcsoport - MVM, Közlekedési Központok, Vízművek - bérszámfejtési igényeit kell egy rendszerben megoldani, ami amúgy 3 külön, de teljesen szimultán kell fejleszteni. Ami talán nem is lenne baj, ha nem menne a trükközés, hogy legyen banán alakú, narancs héjú, legyen piros belül, mint az eper, de legyen körte íze, és a föld alatt teremjen. Egy éve sem megy a három csoport rendszere "integráltan", de már szét van minden hekkelve benne. Szóval van kihívás benne.
-
Studi
veterán
válasz Novics #69785 üzenetére
Most képzelj el egy olyan helyet, ahol van egy svéd anyacég. Van egy általa megvásárolt, de nem teljesen beolvadt francia félanyacég. A tevékenységi elég széles, terjed az új és használt gépjármű értékesítéstől az alkatrész értékesítésen, jármű javításon, bérbeadáson át az online nyomkövetési szolgáltatásokig, pár teljesen más cuccal megfűszerezve. Ahol lehet, ott természetesen különbontva a svéd és francia anya termékeit, teljesen külön folyamatokkal. Mindegyikhez van külön terület, külön külföldi vezetéssel. Vannak régiók, de azok máshogy tagolva a két oldalon. Vannak rendszerek, de mindenhez külön-külön, és lehetőleg egyik se dolgozik együtt a másikkal. Vannak riportigények, de persze különbözőek mindkét irányból.
Ezzel nem akartam igazából semmi különöset mondani, csak annyit, hogy CSITT!
-
Novics
senior tag
Persze, dögöljön meg a szomszéd tehene is!
Mondjuk nem kellene ezen csodálkoznom, de hogy a júzer képes mindig megtalálni a módját, hogy a programot ne úgy használja - akarja használni - ahogyan az ki lett találva, és logikus is lenne. Ez a bérszámfejtés meg még külön katyvasz szerintem, hogy évente van valami törvényi variálás, meg valamit órában tartanak nyilván, mást napban, aztán hozzuk össze a kettőt, ami így nyilván nem hangzik bonyolultnak, de nem is olyan egyszerű. De nem panaszkodok. Ha minden flottul működne, akkor nem lenne ránk szükség.
-
Mercutio_
félisten
válasz Novics #69785 üzenetére
Jó lesz az, nyugdíjig kitart és ha nem akkor is mint referencia és piacképes tudás aranyat ér.
Szerintem nálatok is úgy fejlesztették a rendszert mint nálunk, hogy a megrendelő nem a kompetens embereket delegálta a fejlesztő pedig a vissza osztás miatt az előkészítésén és a tesztelésen spóroltEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Novics
senior tag
válasz Mercutio_ #69788 üzenetére
Halottról és jelenlegi munkahelyről vagy jót, vagy semmit.
Még nem is nagyon látom át ezt az egészet, tényleg akkora egy halom az egész, de majd a tavasszal a Velence-körön jól kibeszéljük az állami cégek SAP rendszereit.
-
Mercutio_
félisten
Addig is kacagjunk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #69791 üzenetére
Ó itt is van olyan 20 éves progi (még mindig DOS ablakban fut ) aminek az éves supportjára és az "eseti fejlesztésekre" 2 évente elmegy annyi amiből új rugalmasabb és kevésbé tákolásigényes progit lehetne fejleszteni, DE "a szakik ezt használják 20 éve és nem akarnak már egy másik programot megtanulni"
Amúgy is 1milla/kopf pénzért ez az igazi biznisz
-
|AP|
veterán
nekem a ma esti program ő lesz.
Nem, nem a szakállas fiatalemberekre gondolok
(ja, és csak nézni/hallgatni )
-
Ear001
addikt
Routernek egy tipp: AmpliFi Ilyen vicces design cuccnak néz ki, de az Ubiquiti csinálja, amik azért elég profik wifi téren. Nem tudom, mit vetnek be, de extra antenna nélkül is erős a jel, könnyű beállítani, nem igazán panaszkodnak a stabilitására. Mondjuk nem filléres darab, de nem is extra drága ebben a kategóriában.
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #69793 üzenetére
Nalunk mikor nagyjaink bejelentettek a site-nak,hogy mi leszunk az elsok, akik Oracle R12-re upgradelnek (11i-rol) globalisan a deployment direktor urnak volt egy powerpoint slide-ja, ami szerint globalisan vagy 180+ kulonbozo ERP cuccot hasznalunk...4,5ev utan most jarunk kb a felenel
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
Arya felnőtt és kiszedette a szemöldökét
Balinov: Jó, de ez nem egy nemzetközi cég Nálatok majd jönnek indiai/paki tanácsadók és jól megszakértik jó sok pénzért, hogy hány Ł-ot spórolhatna a cég egy 5 éves projekttel amiben a rendszereket konszolidálják
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest