-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
Bocsi, nagyon felhúztam magam ezen az egész paypal ügyön.
Egy ekkora cégnek mint a paypal nincsen ügyfélszolgálata hétvégén, ez iszonyat felháborító.
Tudom segíteni szeretnél és segítettél is sorry.barnam_
Én visszanéztem az összes emailem és semmilyen tájékoztatást nem kaptam erről.
Most olvasom fentebb akkor ez csak szimpla azonosítás.
Remélem hétfőn megoldódik a problémánk.[ Szerkesztve ]
-
csabika0001
senior tag
válasz barnam_ #42472 üzenetére
Szia, pontosan ugyanez a problémám. Automatán bekapcsolták a kétlépcsős hitelesítést, úgy hogy a telószám már nem él. Esélytelen chat vagy visszahívást kérnem eddig, folyamatosan a covidra hivatkozva ugyanoda jutok vissza. Ráadásul a linkelt tippekél az
"5. Kattints a Chat with us while you logged out-ra" nem létezik. Így a linkelt leírás használhatatlan.
Eddig annyit sikerült elérnem és ez naponta kb egyszer sikerül, hogy jelszót változtatok utána beenged hitelesítés nélkül, de néhány kattintás után kidob és kéri a hitelesítést. Legalább most már tudom hová kell kattintanom a telefonszám módosításhoz. -
csabika0001
senior tag
Sziasztok,
Ide írok hátha tud valaki segíteni. Tegnap előtt még tudtam vásárolni ebay-en. Ma már nem mert a paypal valamilyen kétlépcsős hitelesítést szeretne (amit nem én állítottam be). Be tudok lépni a paypalba de nem enged semmit csinálni amíg nem hitelesítek egy olyan telefonszámra kapott sms-el amit sosem adtam meg. Próbáltam változtatni jelszót többször is de ugyanaz a gond. Mit javasoltok merre induljak?
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest