Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Előszőr le és jobbra, Guardian, Sentinel (9p). Utána balra Harrier, Charisma, Ballistic Mastery, Hired Killer (28p). Ez után fel a Harriertől az Influence, Written in Blood, plusz a két aurás node a Harrier felett balra (45p). Innen a függőleges szál a Charisma felett a Trickery-ig és az után indultam el jobbra.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
San398
őstag
válasz Har_melin #2893 üzenetére
Egy újabb kérdés merült fel benne Ennél a build-nél akkor érdemesebb először a fa jobb oldalára rakosgatni a pontokat? És ott merre inteligencia vagy Dexterity irányba először?(Én a dexterity felé indulnék)
Többször láttam olyan buildeket ahol részletekben is közölték az adott szinthez tartozó skill fát (pl 0-10-es szint 11-20-as stb. ott nem okozott ez gondot)
Bocs, hogy mindig téged fárasztalak a kérdéseimmel, de ismét nagyon köszönöm a segítséged! Lassan csak kiismerem majd magam a játékban-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
AS = Attack Speed
ele = Elemental, ebben az esetben elemental damage, vagyis tűz/jég/villám sebzés, nominál (flat) értékkel (vagyis nem a physical dmg %-ában), mod-ként a fegyveren.
Szerencsés esetben van rajta +X% increased elemental dmg with weapons is, de az már túl szép.Az Alpha és a Herald of Ice az, amiket linkeltél. Valahol volt egy rövidítés lista, de most nem találom az oldalt, lehet, hogy valamelyik build-ben láttam.
Nem tudom, mennyire érted a build leírását, a lényege az, hogy kell egy minél gyorsabb fegyver (ezért az alapból 1.7-es AS-sel rendelkező foil típusok), a fizikai sebzése nem lényeges, viszont jó ha van rajta flat ele dmg. A sebzést ez és a három aura (Anger, Wrath, Herald of Ice) adja, egy Reduced Mana (RM) gemhez kapcsolva. Mivel a Spectral Throw (ST) nem mana-ból, hanem Blood Magic-ból (BM) megy, ezért kell a Life Leech is mellé. Én most 48-as szinten vagyok és a RM gemnek + a mana lekötést csökkentő passzívoknak köszönhetően már lehet egyszerre használni a három aurát. Igaz, így a maradék manám csak egy Whirling Blade-re elég, de eddig nem volt vele gond.
A build-ben javasolt másik két aurából a Haste majd csak akkor lesz esedékes, ha átérek a fa bal oldalára (ez még 12 skill pont, vagyis 8-9 szint, mert az A3-ban van +3 jutalom pont). Az ötödik, resist aurát pedig majd csak a gear-en elért resistek függvényében veszem fel. Kivétel, ha esik egy Lightning Coil páncél, vagy veszek egyet, mert akkor kelleni fog a Purity of Lightning.
-
San398
őstag
válasz Har_melin #2881 üzenetére
AS-nél Armourer's Scrap-ra gondoltál?
ele az az Elemantal. Gem?
Alpha ez? [link]
Herald of Ice az pedig a gem [link]
Próbáltam utána nézni de eléggé zavarnak a rövidítések, még nem értem ezeket. Nincs valahol egy lista a rövidítésekről?
Köszi a segítséget előre is-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
juhiimi
aktív tag
Az ugy mukodik,ha teszek az Elemental Equilibrum-ra,megutom eloszor a szornyeket freezing pulse-al es utana idezem a raging spiriteket akik igy megkapjak a +50% dmg-et fire-ra?
-
San398
őstag
válasz Har_melin #2887 üzenetére
Köszönöm. Akkor kezdem újra ezzel a build-el
Lenne még egy kérdésem. Az uj patch óta nem működik az hogy a CTRL-t nyomva el tudok adni a boltosnál és nem kell egyessével áthúzni a másik ablakba az eladandó tárgyakat. Van erre valami megoldás a beállításokban?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
Persze, rögtön az első sorban a Provisional specs alatt, csak kattints a Spoiler melletti gombra és válaszd ki a Scion-t. De itt a direkt link is hozzá. Hátul a kommenteknél is érdemes nézelődni, ha elég jól megy az angol, a 378. oldal tájékán kezdődnek a mostani patch-hez kapcsolódó megjegyzések.
Talán annyit hozzá, hogy én lehet, hogy valami sebzést inkább beáldoznék és hat pontért felvenném az Ondar Guile-t, ez komoly boost a távolsági sebzések ellen.
-
félisten
-
Zyrius
aktív tag
Nem szeretnék spamelni, de továbbra is guildet keresek :/
jelenleg lvl 67 crit dagger st shadow (rampage) hamarosan jöhetnek a mapok, amit nem szeretnék egyedül tolni, mert úgy nem túl hatékony, illetve ha jól érzem most még inkább jól jön ha klánban van az ember, mert a napi küldiket egyszerűbb megcsinálni ha online másik 8-10 ember és mindenki meg tudja hívni magához a többieket, így letudható az összes daily veszteség nélkül.
A Hun klánból már ketten is próbáltak segíteni csak ott sajnos telt ház van (100 fő) szóval nem férek be.
ingame zalgradiszhttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
félisten
-
juhiimi
aktív tag
Koszonom a tippeket.
A helyzet az,hogy nincs idom sajat buildeket kitalalni,meg milliardszor ujbol kezdeni,ezert nezegetek forumokon.
-
Har_melin
addikt
Milliomosoknak jó build
Ha rám hallhatsz, megpróbálod azt a scion-t, amit én linkeltem. kb. 50-55 szintig garantáltan elég a 4L, a fegyveren AS és lehetőleg két ele dmg kell legyen. Ezekből kettőt jó eséllyel találsz sárga cuccon, a harmadikat pedig olcsón rá lehet craftolni. Itt is ajánlják az Alpha-t, de map szintre már össze tudsz szedni annyi orbot, hogy megvehesd. Az aurák nagyon jól skálázódnak és a Herald of Ice-szal most már mindhárom ele-ből van flat dmg.
-
Har_melin
addikt
válasz juhiimi #2876 üzenetére
Azt a buildet, amivel map szintig kell eljutni, hogy használni lehessen, azt elvből nem játszom. Addig ugyanis már el kell jutnod és akkor már minek váltanál át?
A wandnál a +39% nem rossz, de nem is kiemelkedő. A crit talán jó a Freezing Pulse-hoz, de a SRS-hez igazából szerintem felesleges. A pajzson kevés a +15%, már legalább a duplája kellene legyen, de most néztem, a PoE Goods-on van olyan spirit shield 1 chaos-ért, amin 51% spell, +life, +mana és 54%res is van. szerintem el kellene menni vásárolni
-
San398
őstag
Ajánljatok nekem egy egyszerű és semmi extrát nem igénylő Scion build-et.
Eddig ezt néztem ki, nem tudom mennyire használható és költséges: [link] Skill tree-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
válasz juhiimi #2876 üzenetére
Kezdj újat, és keress más buildet. Az elsőt mindenki úgy is elkúrja. Egyébként magadtól csinálni sem nagy mutatvány. Kb elhatározod, hogy milyen támadásra gyúrsz és arra fejlődsz. 1 may 2 féle kell, többnek nincs értelme. Pl ice spear, és akkor jégre gyúrsz, elementalra, meg life-ra. Ennyi.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
juhiimi
aktív tag
válasz Har_melin #2868 üzenetére
Passive tree.
Ezt kovetem,persze meg itembol semmim nincs,meg gem-bol is hianyzik jo par.Nem lehet valahogy belinkelni a karakterem,hogy lehessen latni az itemeket is?Egyebkent egy sima magic wandom van 39% spell dmg-el es 21% critical-al spellekre.A pajzsom is csak magic 15% spell dmg es +1-et ad a cold spelleknek(frostbite-freezing pulse van benne). -
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2873 üzenetére
Igen, az Infernal Blow az egyetlen, amelyiknek magának is van AoE hatása és mégis hat rá a MS, mert az alap támadása egy célpont elleni. Én a Facebreaker-es marámnál mentem azzal, csak egy idő után már nem tudtam manából fedezni, a Blood Magic-ért pedig fel kellett áldozni valamelyik supportot. Most azt hiszem majd visszamegyek hozzá és az egyik aurát kiváltom a Herald of Ash-ra, az a phys dmg arányában sebez talán úgy jobb lesz.
Apropó HoA: a tegnap belinkelt scion buildnél hülye voltam, nem a HoA, hanem a Herald of Ice kell hozzá, mert annak flat cold sebzése van. Lecseréltem a 7. szintű HoA-t egy még csak 5. szintű HoI-ra és 800 helyett már 900 lett a DPS.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Haku sziklapotyogtató küldetése módosítva, regen és speed aurák lejöttek a Beyond démonokról, Beyond boss tweaks, változó craft költségek.
-
Har_melin
addikt
Gyakorlatilag egy srapnel effekt - nem csak az kap a phys dmg-ből, akit ütsz, hanem a körülötte lévők is. szerintem megéri használni, mert egy fix 16%-os sebzés csökkenés ellenében ahogy fejlődik a gem úgy kap +phys dmg-et is. 7-8. szintje körül már kiegyenlíti a veszteséget és kapsz mellé grátisz egy mob cleaning szolgáltatást, ami nem rossz.
-
nyic19
tag
Sziasztok!
Mire jó a Melee Splash support, mert nem igazán értem a fordítását? Dubel Strikehez raktam be a negyedik L-be. A DPS csökkent és nem tudom mire hasznos. A DS-t főleg egy ellenségre használom(általában főnökökre).Amúgy ST-vel megyek.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Egy tipp a mesterekhez: eddig úgy tűnik, hogy Tora és Vorici küldetései a legegyszerűbbek. Az előbbinél - eddig - csak meg kellett találni és leölni a mob pakkokat, az utóbbinál vagy őt legyőzni, vagy több bábut leütni mint ő.
Ha tehát valaki gyorsan szeretne haladni a repi pontokkal, akkor célszerű egyiküket a HO-ban tartani és folyamatosan felvenni a napi küldetéseit a 6. szintig, amikortól már három mestert hívhatunk meg és kaphatjuk a jól fizető napi küldetéseket.
-
Har_melin
addikt
válasz juhiimi #2866 üzenetére
Ebből nem látok semmit, a passzív fádat kellene látni. A passzív oldalán jobb oldalt alul van a link a fához, azt kellene ide bemásolni. Meg persze nem ártana tudni, hogy milyen witch-et csinálsz és milyen a felszerelésed? (főleg a wand/scepter, pajzs és gyűrűk, medál)
-
Har_melin
addikt
Ma próbálkoztam egy régen elkezdett, de aztán parkoló pályára tett build-del, egy ST/ele dmg scion - valami brutális, különösen, hogy most már a nekró kivételével mindegyik mesternél legalább hármas, kettőnél négyes szintű vagyok és így már ki tudom pótolni a néhol meglévő mod hiányokat. Cruel A2 elején 800 fölötti a dps, ami nem tűnik soknak, de gyakorlatilag a közelembe sem ér senki.
-
scar07
tag
Mennyire használható ez az új tornado shot? A ROA t vagy a Split arrowt akarom kiváltani vele..és emellé van értelme a pierc-nek ugy mint a split-nél?
-
San398
őstag
válasz Har_melin #2859 üzenetére
"- Ha kiszabadítottad, akkor már indíthatsz vele karaktert, de Cruel-től kezdve már egészen biztosan."
Akkor valami nem kerek mert nem tudom még mindig kiválasztani Scion-t, csak az alap 6-ból tudok választani.
Köszi a segítséget resist ügyben.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
- Ha kiszabadítottad, akkor már indíthatsz vele karaktert, de Cruel-től kezdve már egészen biztosan.
- resistet kaphatsz aurából is, (Purity of Ice, Lightning, Fire vagy a Purity of Elements), vannak a passzív fán is resist node-ok és vannak a flaskák (ametiszt, zafír, topáz és rubin), amelyek átmeneti resist buffot adnak. Plusz vannak még az Endurance charge-ok, amelyek szintén adnak átmeneti resistet. Chaos resistet aurából és charge-ból nem kapsz, csak cuccból, passzívból vagy flaskából.
- a tárgyon levő resist véletlen szerű egy sávon belül, de a tárgy szintje (az itemlevel) meghatározza, hogy mekkora lehet max.[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz Har_melin #2855 üzenetére
Nálam is volt hasonló időben egy logout, szerencsére nem vesztettem semmit bár én Act3-on az egyik pálya közepén jártam, kezdhettem újból. Nálam épp Dominus előtt volt jókora lag.
Más: Lenne pár kérdésem
- Mikor lesz elérhető választható karakter Scion? (Végigtoltam normálon Scion-t kiszabadítottam , Dominust leöltem)
- Resisteket csak tárgyakból kaphatok vagy van valami más módja is pl. skill gem stb.?
- Ha csak tárgyakból kapok resistet akkor az csak a véletlenen múlik, hogy épp mekkora az az adott tárgyon?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
A fenébe, úgy látszik, nem bírják a szerverek, reggel is volt egy lagos időszak még nyolc előtt, most meg az F1 után akartam egy kicsit játszani, erre a se szó, se beszéd kivágott a map végén. Szerencsére már kipucoltam és a loot első részével éppen a városban voltam, amikor elszállt...
Másik tanulság: a mestereket csak a normál karaktereimmel fogom felvenni. A 66-os mapon megjelent Elreon, hogy védjem meg a relic-et és másodpercek alatt akkora kusza hullakupac lett alattam, hogy azt sem láttam, ki lő még rám, persze meg is haltam.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #2852 üzenetére
A PA buildnél felesleges a crit meg a zombik. Csak proj dmg-re, meg chaosra kell gyúrni, illetveilletve Ezt lEilletve ezzel a quiver-el pierce-re. Minden mas felesleges, mert a játék . játék nagy részében ugyis úgyis kiteolsz.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2850 üzenetére
Nekem is tetszik, de miért mégy crit-re a zombik helyett? A DoT és a crit - ahogy én látom - fölöslegesek együtt. Az ágyútöltelékek pont azért kellenek, hogy legyen ideje hatni a felhőnek. Ha egy crit-tel kinyírod a delikvenst, akkor annak már fölösleges a DoT és a crit-től nem is lesz nagyobb/erősebb.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #2847 üzenetére
Működik PA-val, volt nekem is, es használtam.
-
Har_melin
addikt
CI-s karakternél kb. mekkora ES mellett biztonságos CI-re váltani? Valahol azt olvastam, hogy kb. 300, de ez nekem elég soványnak tűnik. úgy, hogy 45-50-es szinten történne az átállás.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2845 üzenetére
Passz, de mivel ez a PA wikijében szerepel, remélem helytálló.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2843 üzenetére
Wiki:
"Concentrated Effect will decrease the size of the AoE and increase its damage. However, due to the nature of the skill and the wording of its modifiers, the damage increase will not appear on the tooltip."Mester öröm: Vagan-nál volt egy eladó Multistrike lvl3-on. Gondolom random, de jól esett... (normál fokozaton, nem mercin.)
-
félisten
a concentrated effect nem minden esetben ad plusz sebzést? összekapcsoltam a poision arrow-al, de csak a hatókör ment össze, sebzés nem nő. így kell működnie?
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2830 üzenetére
Mivel más is belefuthat ebbe a küldibe, azt olvastam, hogy a sziklaomlás a pálya vége felől indul és megy a kijárat felé, az idő haladtával egyre erősebb. A leírás szerint a spirit változó helyeken lehet, néha a bejárathoz közel, ezért lehettek olyanok, akik nem találkoztak a problémával.
A megoldási tipp egyrészt az, hogy teljesen ki kell pucolni a pályát a spirit és a kijárat között, mielőtt felveszi valaki, hogy ne álljon az útjába senki, másrészt Quicksilver potik, harmadrészt pedig - bár ezt csak egy helyen olvastam és nem erősítették meg - a spirit ledobása Leap Slam, Lightning Warp skill-lel (lehet, hogy a Flicker és a Whirling Blade is jó, ki kellene próbálni), ilyenkor abbamarad az omlás, ki lehet várni, hogy a HP/ES visszatöltsön.
Nekem még nem adta a küldit, ha beesik majd megírom, mi működik ebből.
-
Har_melin
addikt
Mesterekről egy pár alapinfó, ha valaki nem olvassa a wikit:
- második szintet kell elérned vele ahhoz, hogy meghívhasd a hideout-ba
- harmadik szinttől lehet saját hideout-ot
- hatodik szinttől lehet 3 mester a HO-ban
- a HO kinézete tetszés szerint cserélhető bármelyik, legalább 3. szintű mesterére
- ha kiraksz egy mestert a HO-ból, akkor a szintlépése után összegyűlt repi pontokat elveszted - célszerű rögtön a szintlépésük után kirúgni őket.
- a HO-ban lévő mesterektől minden nap fixen kapsz egy új küldetést, ez 250%-os repi pontot jelent a "mezei", random találkozókhoz képest - érdemes cserélgetni őket ha mindet fel akarod hozni
- attól, hogy egy mester a HO-ban van még összefuthatsz vele véletlenül a pályán
- akik nincsenek a HO-ban, azoknak fix helye van: Haku és Elron - A1, Tora és Catrina - A2, Vorici és Vagan - A3
- a mestertől kapott crafting bench akkor is a HO-ban marad, ha kiraktad a mestert és követi a mester szintnövekedését.
- a craftolt mod leszedéséhez 8. szintű bench (és mester) kell.Védd a fákat - egyél hódot!
-
tocsek18
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2836 üzenetére
Frissítették a wikit, jól tippeltem, hogy Vagan-nál lehet AS-t craftolni:
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #2836 üzenetére
Azt hiszem van, de én még nem találkoztam vele. Lehet, hogy szinttől is függ és magasabb szinten több opciót kínálnak. Sőt szinte biztos, mert Vorici (a socket-linkes) egyelőre max 4. linket ajánl, pedig a videóban volt 6L is.
#juhiimi: nem, elég ha egy masternél eléred a 3. szintet, akkor már felajánlja a saját hideout változatát.
PS: Elvileg Vagan-nak, a fegyvermesternek kellene adnia, nála vannak a phys, crit és ele módosítók.
[ Szerkesztve ]
-
juhiimi
aktív tag
A hideout akkor lesz elerheto, ha megvan minden master?
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Úgy látom viszont, hogy ha valakinek több karaktere is van, akkor érdemes a magasabb szintűekkel felvenni a küldetéseiket, mert azokkal gyorsabban lehet repit szerezni náluk. Én most párhuzamosan többel is játszom standard-ban és Cruelben elég volt 1-1 küldetés az első 3 szint eléréséhez, Normálon pedig már a harmadikat csinálom Torának és még mindig csak a második szint közepén tartok.
-
félisten
-
San398
őstag
Nekem is csak harmadjára sikerült.Persze ha ugyanarról beszélünk! Egy vörös"Conan" sziluettet kell felvenni és azt kihozni a barlangból.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Nézd meg ezt, hátha segít. Azt mondjuk nem tudom, melyek a displacement skill-ek, de biztosan van aki ebben tájékozott.
PS: azt hiszem a Lightning Warb, Leap Slam, ezek azok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Van egy mester küldi, azt hiszem a harmadik vagy negyedik amit a bennszülött ad. Be kell menni a barlangba és egyből potyog a plafon. Nem lehet előle kitárni mert mindenhol esik. Kettőtől meghalok. Direkt ilyen?
-
Har_melin
addikt
Várhatóan hétfőn jön egy újabb patch a Beyond liga boss-okról.
" players have expressed concern with the balance of some of the bosses in the Beyond league. We are reading the feedback, continuing to playtest, looking at player data and making more changes. I expect the next set of changes will be deployed on Monday or Tuesday. The leagues are an evolving thing, and we're keen to hit the sweet spot of challenge, reward and fun."
-
Har_melin
addikt
Master probléma megoldva, van már saját dácsám
-
tocsek18
senior tag
válasz kristof123 #2825 üzenetére
nekem szar se esik
elég fun mercibe a 10 8 -5 -40 res -
kristof123
őstag
válasz Plazmacucci #2824 üzenetére
Eddigi ligák is "jól dropoltak". Nem veszek észre különbséget.
-
félisten
Ebben a ligában végre olyan cuccok esnek amik a karakteremnek valóak. Meg úgy általában esnek unique-ok. Most találtam egy Deat's Harp íjat, mit ne mondjak, 35-ös szinten egészen jól jött. Orbok is csak úgy potyognak.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #2819 üzenetére
Én tegnap kezdtem új karaktert, cruel a3-ig jutottam. Sajna ma már dolgoznom kell
-
Zyrius
aktív tag
Van most magyar klán, ahová felvételt lehetne nyerni?
Ha igen pls invite - Zalgradisz, köszihttps://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #2816 üzenetére
Nekem is megvolt az első beyond-os unique boss... Hát ezek tényleg nem szarral gurigáznak, ennyire még invasion se volt durva.
Mondom a Bosst... Summon zombie, Vaal Detonate dead, barrage, puncture, plusz egy egész screen méretű temp chain curse...so much fun
Volt mégegy, de ott insta logout lett a vége. Csak az ice spear gmp-t, plusz a spell echo cascade-et láttam 2,3k hp-ről tolt le 200-ra. ott logoltam ki
-
Har_melin
addikt
Sikerült valakinek már két (vagy több) küldetést kapnia valamelyik mastertől? Közben (egy másik karival) megtaláltam az armormastert is, de a városban még nem jelent meg. Az a kettő viszont, amelyik már ott van azok csak állnak és ugyan azt a pár dolgot kínálják.
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
jó kis dara volt
-
Har_melin
addikt
-
félisten
-
scar07
tag
válasz Plazmacucci #2811 üzenetére
Köszi-köszi
-
félisten
-
Har_melin
addikt
-
-
Har_melin
addikt
Közben lepacsiztam Vagan-nal is, a fegyvermesterrel. Mindkettő Sarn-ban vár, egy-egy újabb NPC-ként a piacon. (Nem tudom, hogy ha nem A2-ben kezdem az új patch-et, akkor is így lenne-e, gyanítom, hogy mindig a következő Act városában lehet először dumálni velük.) A stash-hez hasonlóan a masterek is közösek a ligán belüli karaktereknél, ha egyszer már felszedted valamelyiket, akkor az összes karim látja őket.
scar07: a találkozáskor adnak egy viszonylag egyszerű küldetést, amit ha teljesítesz, akkor megjelennek a következő városban. Ott részben vásárolni lehet tőlük kék és sárga (persze azonosítatlan) cuccokat. Részben pedig ha felveszel tőlük újabb küldetéseket (elvileg minden nap adnak újat, ha jól olvastam), akkor nő a reputációd náluk. (A városon kívül a pályákon random módon is összefuthatsz valamelyikkel.) Ettől részben jobb cuccokkal kereskednek, részben különböző fejlesztéseket lehet majd venni tőlük a felszerelésedre.
[ Szerkesztve ]
-
scar07
tag
Segítsetek légyszi nem igazán értem ezt a masteresdit.. Mi ez konkrétan megcsinálom nekik a küldiket és aztán? Mi a plussz amit adnak?
Köszi. -
félisten
-
Har_melin
addikt
Apropó: ki hol tart a masterekkel. Én belefutottam Vorici-be a Lorrata 2. szintjén, de ha jól értettem, majd csak A3-ban látom legközelebb? (A körülöttünk lévő construct-ok nem voltak tekintettel arra, hogy beszélgetünk, ezért nem igazán figyeltem a feliratra....)
-
Har_melin
addikt
Kösz, sikerült.
Harmadik karakterpróba: selfcast arc witch, cruel A2-ben. Itt nem mentettem le az előző statokat, de a Lorrata piramis két szintjét és a wetlanded (Oak-kal együtt) gond nélkül kipucolta, és manával is bírta a folyamatos castingot, pedig az eddig általában gond volt. A shock stack hiányát nem éreztem - minek stackelődjön, ha már az elsőtől megpusztulnak?
Eddig nálam háromból három meglévő build erősebben jött ki, mint a patch előtt. Végjátékban lehet, hogy máshogy lesz és ott jön meg a böjtje, de eddig elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony