Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmc
aktív tag
válasz Marci112233 #42118 üzenetére
Szia!
Szerintem ha valami rajzot tudnál csinálni az lehet hogy egyszerűbb lenne -
dmc
aktív tag
válasz MaCS_70 #42098 üzenetére
Ennél nem igen kell mert össze van lőve Elvileg felrakod aztán megy is
Vagy még ezt is tudom ajánlani :NanoStation -
dmc
aktív tag
Tudom! Láttam köszönöm is szépen azért is kerestem meg a forgalmazót .
Ha lehet akkor kicserélném a kábelt az biztos de az nem rajtam múlik.
Ha minden kötél szakad akkor a WI-Fi marad
A mostani az csőbe van csak nem tudom hogy a cső milyen állapotba van azt nem én csináltam én igy "kaptam" a hálózatot[ Szerkesztve ]
-
dmc
aktív tag
válasz MaCS_70 #42077 üzenetére
Amiken túl vagyok már:
A dugókat lecseréltem mind a 2 oldalon. Úgy is ki lett mérve a kábel hogy erenként .A tápnál 23,3 v jön ki és a másik oldalra 23,3 v érkezik meg .Csak egy laptopot raktam a kábel végére nem kért IP címet és a switch az nem is villogott.
Sajna a kábelt nem igen tudom cserélni mert a föld alatt megy és nem igen lehet cserélni azért gondoltam arra hátha be tudnék rakni egy ilyen eszközt kb a fele távra :Ubiquiti az lehet "erősítene" annyit hogy jó legyen . -
dmc
aktív tag
válasz MasterMark #42074 üzenetére
Nem villan fel semmi se nem kap ip címet semmit se.Nincs internet.
-
dmc
aktív tag
válasz MasterMark #42068 üzenetére
Igen az minden meg van csinálva és le van tesztelve.
Az AP t leveszem a helyéről és odaviszem a switch hez amiről kapja a netet felprogramozom és visszateszem a helyére ott meg nem működik.
Az AP a POE tápot megkapja tehát a kábel az jó, csak ezek szerint hosszú a távolság. -
dmc
aktív tag
válasz Gubek-Einste #42066 üzenetére
Igen sajna én is a távolságra gondolok
Nagyából az összes lehetséges dolgot kipróbáltam amit lehetett és én is erre jutottam.
Sajna nem tudok beiktatni féltávra aktív eszközt mert tápot nem tudok oda vinni mert a föld alatt megy a vezeték.
Az AP kábelen kapná a netet.
Erről az eszközről lenne szó: Unifi AP -
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet.
Egy olyan gondba ütköztem hogy van egy hálózat és annak az egyik eleme egy AP ami olyan 99 m re van switch től amitől a netet kapja.Az eszköz megtáplálása ott helyben történik egy POE s táppal.
Az a gondom hogy a netet viszont nem kapja meg. Kábel teszter-rel megnézve a kábel az jó.Kipróbáltam azt is hogy a switch után raktam be a POE tápot az eszköz akkor is megkapta a tápot de a netet akkor se.Tudom hogy 100m t lehet vinni egybe UTP kábelen jelet.Van netalántán olyan passzív eszköz amivel tudnám egy kicsit erősíteni a kábel jelét?Vagy mit lehet tenni?Kábelt nem tudok cserélni másikat nem tudok behúzni sajna .
A kábel az CAT 5e és árnyékolt.
Nem tudom mennyire volt érthető a dolog a segítséget és az ötleteket előre is köszönöm. -
dmc
aktív tag
válasz atos19881101 #15138 üzenetére
Szia!
Igen tökéletesen gondolod!
Hanem hogy tudnám megoldani mi kellene még hozzá vagy mit kellene állítani vagy merre induljak el?dmc
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
Rájöttem mit is szeretnék elérni
Leírom az elejéről:
Adva van egy gép ami kiosk módba üzemel ez nincs se netre sehova se kötve csak egy oldal fut rajt amin eltudnak igazodni emberek.(ez megoldódott )
El is indul teljes képernyőbe meg minden ami kell ( ez is megoldva )
Rá van kötve egy router (wrt54gl) ha rácsatlakozok a routerre akkor elérem azt az oldalt a gépen amit szeretnék de csak úgy ha ezt a címet írom be hogy http://192.168.1.102 akkor be jön az oldal.
Azt meglehet valahogy oldani hogyha valaki rácsatlakozik a routerre akkor egyből azt az oldalt dobja be ami az ip n szerepel?
Nem tudom mennyire voltam érthető valahogy úgy képzelem el mikor rácsatlakozok egy ingyenes wifi hálózatra akkor bejön annak a cégnek az oldala aki üzemelteti álltalában.
Ha valaki tudja a megoldást az magyarázza el legyen szives mert akinek ez lett volna a dolga megoldani az lelépett én meg itt maradtam egyedül ezzel a gondal
A rendszer:
WIN 7
WAMP szerver
WRT54GL routerdmc
[ Szerkesztve ]
-
dmc
aktív tag
Sziasztok!
A következő gondal problémával fordulok felétek.A következőt kellene megoldanom.
Adva van egy INFO pult rajta ( win 7 ) ezen a pulton fut egy wamp szerver amin megy egy weboldal.Ezt a weboldalt kellene nekem valahogy wifin szétszórni. Nem tudom ez lehetséges e vagy van e rá valami megoldás.
Ami adva van:
WIN 7
WAMP szerver
LWRT54GL Linsys router.
Igen és nincs netre kötve az egész meg nem is lesz net kapcsolata.
Vagy ha van más alternatív megoldás annak is örülnék
Ebbe kérném a segítségeteket.A válaszokat előre is köszönöm.dmc
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest