- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem ez lesz a gond. Én is olvastam erről. Az én verzióm 1.05. Próbából telepítettem azért az 1,05 patcht, erre kiírt valami Error-t, miután a játékot indítanám, és persze el sem indul. Originben a játékon jobbegérrel "Javítás", aztán próbáltam "Frissítések kersése" vagy ilyesmi, semmi változás. Az egész játékot leszedtem és újra telepítettem, ugyanaz. A játék egyébként működik rendesen, meg a többi DLC is, de ezeket még a játékon belül sem hozza fel, az elérhető DLC-k között. Az Origin kliensben Dragon Age: Origins Ultimate Editionnek írja, a telepítés után viszont sima Dragon Age mappát hoz létre. Másnál láttam, hogy Dragon Age Ultimate Edition vagy hasonló mappába került, és volt ott még pár fájl, valami DAOU-akármi, ami nekem nincs is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest