Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Béta rulz Amúgy én azt sem tudom, hogy a Play4Free játékok miért nincsenek a listámban, az Originről töltöttem le, még a játékok honlapjain is öles betűkkel vannak feltűntetve, hogy "AVIABLE AT ORIGIN". Remélem nem vesztek el a programjaid. Hamarosan én is vásárolnék, de most kicsit megijedtem.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cskamacska #1001 üzenetére
(#1002) Sn[4k3]
Ha visszaolvasol láthatod hogy pár napja nálam is csinált egy nagy wtf-ot a progi. Support kivette nekem a BF3 bétát meg a SIms 3 teasert. Erre meg pár napja a Sims újra megjelent.
Live-Die-Respawn
-
bazsi83vp
senior tag
Hát ma baszakodtam a Steammel - itt meg üres lett a listám.... imádoooom.
-
run4fun
tag
válasz bazsi83vp #1009 üzenetére
Ahogy látom, nem csak nekem van gond vele..
Azt hittem nálam van a hiba, szóval így letöröltem BF3-at és újra akartam tenni. Elkezdem telepíteni, kéri a kódot, beírom és kiírja, hogy ezt már aktiválták. Mi tévő legyek? Játékaimnál sem ismeri fel, de ha megpróbálom Originen keresztül kosárba tenni, akkor meg kiírja, hogy már megvettem. Vagy várjak holnapig, hátha helyreáll az Origin? -
Sn[4k3]
senior tag
válasz bazsi83vp #1013 üzenetére
Neked mid van? Én legutoljára egy Howitzer üteggel felszerelt T-18-assal boldogítottam a Light Tankokat
(Terelem a témát, gondolom azért valami nagyon bekavarhatott)Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Egyébként nálam meg tetű lassan indul el minden. Origin, bf3 is.
-
polonic
félisten
Itt is bedöglött minden. Bár még a játékok látszódnak az accountomon.
Bf3 már nem indul, joining servernél téblábol. A többi játékot nem tudom telepíteni, 503-as hibát kapok.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz polonic #1018 üzenetére
Ez nálam is fenn áll, sajnos. Kicsit ciki, hogy kb. fél percet kell várnom mire felugrik a bejelentkezőablak (néha ellenőrzöm is, hogy nem fagyott-e le) és még utána is gondolkodik egy keveset, bejelentkezve is igen komótosan lehet haladni a kliensben Vágjuk rá, hogy optimalizálatlan (de azért az EverQuest 2 nyomába semmi sem érhet).
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
-
Sn[4k3]
senior tag
Ha bankszámláról utaltál akkor végsősoron az utalási előzményekből tudod bizonyítani, hogy ekkor meg ekkor ennyit vont le az Origin, de emlékeim szerint még PayPalnál is van ilyen.
-
Sn[4k3]
senior tag
Tápkapcs le, kábel kihúz, tápkapcs vissza, powergomb megnyom, kábel bedug, powergomb megnyom - ebben a sorrendben (nálam ez segíteni szokott)
-
Sn[4k3]
senior tag
...és, ha az alaplap is akkor reménykedj, hogy nem rántotta magával több dolgot, mint nálam Miféle tápod van amúgy?
Ráadásul most nagyon pipa vagyok a sok nyomorék hírdetőre. Bejelölik az összes várost, de ugye postázni nem postáznak, személyesen meg Alsóbögyörővalagpusztán lehetne átvenni Nehogy véletlen Debrecenbenvegsem meg... pedig kéne minimum RAM.[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Adatlapod elnézve reménykedj is, hogy minőségi volt. Bár behalt, tehát sosem tudni.
-
VGYke
addikt
válasz #41133696 #992 üzenetére
Nekem 2012.01.18. a telepítés dátuma, verzió: 8.4.1.210. (Vezérlőpult-programok és szolgáltatások szerint)
Az első Origin példány a dobozos Crysis2-vel érkezett 2011.08. hóban.
Nem én akartam az Origint frissíteni, ő akarta saját magát.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Van egy Burnout Paradise City the ultimate boxom Originen beregisztrálva.El szeretném cserélni.van valamilyen lehetőség arra, hogy visszavonjam a cd kulcsot (azaz más origin accba be lehessen regisztrálni) ?Vagy accal egyyütt kell eladjam (nem gond, mivel az az egy játék van az accon)?Ja, egyébként egy steames HL : Orange boxra cserélném...Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz Rabbitf_24 #1032 üzenetére
Kösz, probléma megoldva.
Ja , ha valakinek van orange boxa, és kéne burnout írjon pü-t.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
törölt tag
válasz Rabbitf_24 #1032 üzenetére
Ami a vevők tudatlanságának köszönhető, mert azon felül hogy tesznek a szabályzatra, meg a törvényekre is, maguknak is keresztbe tesznek, ugyanis az eladó bármikor mehet a gőzhöz az eredeti számlával, hogy jajj hát neki ellopták az accát.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az agyam eldobom. Aszongya support hogy csak a Shank-et vettem meg, a Dead Space-t nem, mert ők azt nem látják.
Ami érdekes, mert levonás megtörtént, emailt megkaptam hogy mindkettő játékot megvettem...
Agyam eldobom.
Ezt az emailt kaptam:
Írjak szerintetek magyar supportnak?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sn[4k3]
senior tag
Írj hát. A bizonyíték meg van, de fentebb írtam is, hogy a biztonság kedvéért mellékeld a bankszámlád/PayPal accod utalási előzményeit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem 24 óra amíg választ kell adniuk ezekne a marháknak? Mert még mindig nem jött semmi.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na amíg várok levélre, találtam egy ilyet.
AZ összes origin-en megtalálható termék.(199db elméletileg)
Most nézem van egy olyan hogy Bastion. Na ez majd érdekelni fog.
Live-Die-Respawn
-
Sn[4k3]
senior tag
Ki a bánat fog venni SimPontot 160€-ért??!! Úristen, mik vannak...
Ultima Online, uhh. Szerintem még (több) pénzt is hagyna maga után, ha Play4Free lenne. Nem tudom mennyien nyomják, de már az EverQuest a megjelenésével letarolta, na az most free-to-play lesz a 13. születésnapján (március).
Warhammer Online detto. Imádtam minden egyes percét. Totál felesleges szerintem a Wrath of Heroes, egyszerűbb lett volna az Age of Reckoningot P4F-vé tenni. 12.99€-ért még meg is érné venni, hogyha játszanának vele. Valahol ki lehet deríteni, hogy mennyi igazhitű pléjer ostromolja a másik városát? Ha valaki perfektül szpíkel inglisht az megtehetne egy szívességet, hogy egy általam megfogalmazott levelet lefordít nekem angolra. Én vaktában fizetnék érte, de be kell valljam, hogy mostanában LotRO-val játszogatok (na ott tudtál, hogy miként kell túlélni), talán ott jobb helye lenne a havi pénznek, pláne, hogy ott nem kötelező... de a Warhammer Online számomra a legjobb)
-
Sn[4k3]
senior tag
De 160€-t kiadni egy kódért amiből bohóckodni lehet?! Ez még az Ultima Online-os vehető baromságoktál is "értelemtelenségességtelenebb".
-
croli
aktív tag
Megkérdezhetném hogy ez mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest